Naše 3 omiljene nove stvari od IKEA

Sinoć se dogodilo nešto što se događa samo jednom svake tri godine: IKEA je predstavila svoju novu PS kolekciju. Prema matematici, to znači da je zadnja zbirka bila u 2014. godini.

Nova IKEA PS 2017 pogodila je trgovine 1. veljače i, dok se ima puno uzbuđenja (više od 50 novih proizvoda – svi dizajnirani kako bi vaš život lakše), ovdje smo odabrali tri favorite.

(Slika: IKEA)

1. Začin, piće i mješavine zrna, od $ 1.50 svake

Hrana u IKEA nije ništa novo, ali ovo je prvi put da je IKEA ikad uključila hranu kao dio zbirke (umjesto samo zasebne stvari na bočnoj strani).

Zbirka sadrži začin (ramson s limunom i jabukom s komorčinom) i mješavine za piće (rooibos s ružmarinom, matcha s Lingonberry i maté s malinama). Začini se mogu koristiti kao brze i jednostavne marinade ili se miješaju u kiselo vrhnje za tanji umak. Piće se miješa, dobro, samo ih pomiješajte s vodom i pićem!

Treća stavka – i naš omiljeni – zbirke hrane? Mješavine cjelovitog zrna dostupne su u dva okusa (jedna s gljivama i jedna s ramsonom, jalapeño, limunom i lingonberries). Skoro su spremni čim se voda kuje i okusi kao nešto što biste očekivali od tvrtke koja već desetljećima proizvodi žitarice. Znate, umjesto namještaja.

(Slika: IKEA)

2. 3-dijelni samonadni biljni lonac set, 25 dolara

Nedostaje zeleni palac? Nema problema. Ovaj samonadni planetar ima odvojenu komoru za vodu i automatski vuče H2O kako to biljka treba. Postoji mnogo samonadnih plantaža vani, ali vrlo malo njih može držati veliku biljku i sigurno nitko ne izgleda baš tako dobro.

(Slika: Lisa Freedman)

3. SLADDA bicikl, 499 dolara

Nije tehnički dio PS 2017 kolekcije, ovaj bicikl je bio zvijezda noći. Izrađen je od aluminija, što znači da je lakši od ostalih bicikala. Također ima pregršt integriranih priključnih točaka, tako da možete lako kliknuti i uključiti pribor kao što su police, torbe i prikolice. Samo pomislite kako je jednostavna trgovina u prehrambenoj trgovini bila ako biste imali jednu od njih kako biste dovezli robu.

Pogledajte više slika: IKEA PS 2017