Mala detalja koja čini veliku razliku u vašoj kuhinji

Ovo je priča o dijelu vaše kuhinje koju vjerojatno nećete posvetiti nuli. Možda ne znate ni njegovo stvarni naziv: Mala uvala na dnu ormarića naziva se “prstom prstiju”. I ispada da davanje male TLC na ovom skromnom mjestu može napraviti veliku razliku u izgledu i dojmovi vaše kuhinje.

Postoji razlog za početak točke. Sljedeći put kada stojite pred vašim sudoperom ili radite na radnoj ploči, pogledajte dolje na noge. Šanse su da nećete moći vidjeti prste, jer će biti smješteni ispod prednjeg ruba ormarića – u prstima. Bez ove male špilje noge biste ili udarali prstima u prednji ormarić, ili ćete morati stati dalje od svog brojača. To je koristan mali ergonomski detalj koji većina ljudi uopće ne razmišlja o tome. (Kabineti ormarići koji idu sve do poda također imaju ove.)

No, udarac nogama može biti više nego samo praktična stvar. U većini kuhinja pakao je jednako nespretan kao i dobiva. Ipak, postoji mogućnost da se zabavite. Ove su kuhinje sve to skromni detalji i čine ga važnim i slavljenim dijelom dizajna prostorije.

(Slika: Brit + Co)

1. Podudarni backsplash i kick noge

Ova Brit + Co kuhinja ima veselo žuti udarac noge kako bi se slagao s veselim žutim backsplashom.

(Slika: Kuća Hawkesa)

2. Drveni udarac nogama

Udarac od drveta priliči toplinu ove kuhinje iz Kuće Hawkes. Tipična visina za udarac prstiju je 3,5 inča, ali mnogi od njih izgledaju malo viši. Povećanje visine prstiju prstiju jedan je od načina pružanja malo dodatne važnosti i naglašavanja zanimljivih materijala, ali imajte na umu da ćete izgubiti nekoliko centimetara u visini vaših donjih ormarića.

(Slika kredita: Gisbert Poeppler)

3. Dramatičan, crni udarac nogom

Ova kuhinja iz Gisberta Poepplera ima dramatični udarac od crne tofe koji pada na ormare u boji i također je viši nego inače. Crna pruga na dnu ormarića ih povezuje natrag prema tamnom otoku, pomaže pri podizanju prostora i stvara ugodan udio u vrlo visokoj sobi.

(Slika: Pocket Witch)

4. Funkcionirani pegboard nogom udarac

Pegboard toe kick dodaje malo funky šarm kuhinje iz Pocket Witch. Očigledno nisi mogao objesiti nikoga ovom pegboardu, ali još uvijek je dosta pametno.

(Slika: Ecora)

5. Zrcalni udarac nogama

Zrcaljeni udarac prstiju dodaje dodatni dodir luksuza ovoj kuhinji iz Ecore.

(Slika: Royal Carol)

6. Provjereni potez noge

Ovo je jedan od mojih najdražih detalja na nogama – crna i bijela kockasta pločica koja završava s poda i na udarac nogama u kuhinji Royal Caroleta.

(Slika: Hecker Guthrie)

7. Izuzetno visok otok nogom udarac

Ova australska kuhinja, od Heckera Guthrie preko The Design Chaser, ima nešto slično na otoku, ali ovdje je “prst udarac” prilično visok i dubok, što čini otok gotovo da se pluta.

(Slika: Stil me lijepo)

8. Prst na nogama s kockama

Ovdje je prilično tipičan udarac nožnih prstiju, ali ono što je vrijedno napomenuti jest način na koji se strane ormarića spuštaju sve do poda, stvarajući male kocke za vlasnike kuće. Volim da to čini kuhinjski ormarići izgledaju malo više poput komada namještaja. Slika od Style Me Pretty.

(Slika kredita: Leela Cyd)

9. Šareni udarac prstiju prstiju

Dizajner Emily Henderson primijenio je kontakt papir na prst na nogama u kuhinji Joy Choovog studija za malu veselu boju.

(Slika: Jatana Interiors)

10. Neodjeljiv udarac nogom od inoxa

Nevjerojatan kick inox / baseboard u kafiću Jatana Interiors.

Ovaj je post izvorno vodio na Apartment Therapy. Vidi ga tamo: Često zanemareni detalj koji čini veliku razliku u vašoj kuhinji