Kuharov vrt: Vrlo neobična obiteljska farma u državi Ohio

To je Farm Week u The Kitchn, pa vraćam moju najdražu farmu posjetu svih vremena: Chef’s Garden u Huronu, Ohio. Farmer Jones i ostatak obitelji Jones pronašli su neke pametne i kreativne načine kako revitalizirati obiteljsko gospodarstvo i ponuditi nešto posebno – pogledajte! – Vjera

Kuharov vrt je tvrtka koja je svladala dramu povrća. Na mojem nedavnom posjetu ovom krajnje jedinstvenom farmu Ohio, naočale su povrća i bilja koje je paradirao. Neki od njih bili su tablice izrađene za našu dobrobit, jer su nas domaćini doveli do tablića koji su se čekinjali repovima parzijada i prugastim repe i stavljali hrpe sjajnih minijaturnih biljaka u naše ruke.

Drugi su jednostavno bili dio krajolika: vidio sam sitna polja sićušnih zelenih površina, gola dani stara i živahna kao trava na terenu za golf, koju su pažljivi radnici čistili u pregršt. Vidio sam pušake kokosa manji od moje dlake, rastući blijedo banana žute u stakleniku s crnim staklom.

Kao što vidite, kuharski vrt nije obična farma. Dođite i uvjerite kako su svoju priču pretvorili iz tragične, ali uobičajene priče o neuspješnoj obiteljskoj farmi u tako kreativnom i jedinstvenom nastojanju da njezin utjecaj prožima način na koji američki kuhari stavljaju hranu na naše ploče.

Farmer Lee Jones i njegov otac Bob, seljak i samoobrazovani inženjer koji je došao do mnogih pametnih izuma za farmu.