Iskren pogled na pro i kontra od Bee’s Wrap

Jeste li čuli glasine o Bee’s Wrap? Pričvršćen kao održiva, višekratna alternativa plastičnoj foliji, postoji puno toga što vam se sviđa. A ako gledate ovaj videozapis Sarah Kaeck, žena iza Bee’s Wrapa, koja je u svojoj kuhinji počela posušivati ​​svoju platnenu boju, također ćete se zaljubiti i u to. U drugom životu, potpuno bih živjela na svojoj sunčano obojenoj farmi koja uzgaja povrće i oživljava tradicionalne tehnike skladištenja hrane dok moja prekrasna djeca hrane koze.

Jao, danas je oblačno, a moj prozor gleda u zgradu apartmana preko ulice. Dakle, razgovarajmo o pro i kontraima Bee’s Wrap-a za nas ostale.

Pčela's Wrap Assorted 3-Pack

Bee’s Wrap Assorted 3-Pack
$ 18

Prosci Bee’s Wrap-a

Jedna od glavnih prodajnih mjesta Bee’s Wrap je da je napravljena od materijala za koje se dobro osjećate: pčelinji vosak, jojoba ulje, smola stabla i organski pamuk. Uglavnom, mješavina prva tri sastojka oslikana je u tankom sloju na listove organskog pamuka i, presto! Imate Bee’s Wrap.

Druga glavna prednost? Ponovno se može koristiti. Kada završite s omotom, samo ga operite nježnim sapunom i hladnom vodom (tople vode može ga rastopiti), a zatim je pustite da se osuši na suho da ga ponovno upotrijebi.

Naravno, nakon što se Bee’s Wrap koristi oko godinu dana, neće raditi, ali možete ga rezati na trake da biste je kompostirali – ili ga upotrijebite kao pokretač vatre!

3 Prednosti Bee’s Wrap-a

  1. Izrađen je od sastojaka za koje se možete osjećati dobro.
  2. Ponovno se može koristiti.
  3. Kompostirala je.

Nedostaci pčelinjeg omotača

Pa zašto ne biste prebacili? Dok Bee’s Wrap je relativno savijen – toplina iz vaših ruku čini vosak smjesu savitljivom, tako da ga možete pritisnuti na rub, recimo, staklenu posudu ili ga preklopiti oko sendviča – neki korisnici žale da nije dovoljno savitljiv dobiti potpuni pečat.

Nije također idealno za zamatanje stvari poput sirovih mesa (tj. Stvari koje ne biste htjeli dodirnuti druge površine koje ćete ponovno koristiti). I, u cjelini, to je više posla: Jednom kada jedete sendvič koji ste omotali, morate nositi omot oko ostatka dana, a zatim ga oprati. Ne možete ga samo gurnuti u smeće kao što bi vam se plastično omotali.

Konačno, postoji šok na naljepnici: iako sumnjamo da će cijena po cijeni po cijeni iznosi samo 7,20 dolara, a tri malena pakiranja iznose 16 dolara.

3 Nedostaci Bee’s Wrap-a

  • Nije savitljiv kao plastični omot i nije idealna za sve namirnice.
  • To zahtijeva održavanje.
  • To je skupo.

Što misliš? Jeste li ga pokušali? Hoćete li ga probati??