Gdje kupiti Lucky Charms Marshmallows (Bez pesky žitarica)

U slučaju da se počnete brinuti da internet ne održava više iznenađenja, predstavljamo činjenicu da je – pogodili ste – možete kupiti žitarice žitarice u rasutom stanju. Konačno, način da se žive iz djetinjske fantazije jedući zdjelice svih sladoleda Lucky Charms!

Sada način da Lucky Charms maslac Bites … bez izbacivanja svih marshmallows!

(Slika kredita: Lauren Volo)

Ova činjenica prvi put došla je do pozornosti kroz kratki komad na mjestu pod nazivom Žito Marshmallows, koja je posvećena hrskavim dehidriranim marshmallowima naših dječjih snova.

CHOW je toliko zaintrigirao tu lokaciju, morali su nazvati vlasnika tvrtke, Nathana Wratislawa, s nekoliko pitanja. Wratislaw kaže da je posao rođen iz frustracije koja dolazi kada dođete do dna kutije za žitarice i sve marshmallows su nestali. On priča priču o jednom klijentu koji je poslao pošiljku svom bratu s napomenom: “Evo svih marshmallows kojima dugujem.”

Iako su naše godine hranjenja Lucky Charms završene, možemo vidjeti da ih koristimo za zabavni i vrlo slatki desert, gdje god možete koristiti mini marshmallows. Ali uglavnom, ogromne vrećice žitarica žitarica samo nas čine osmijehom.

Pročitajte intervju: Gdje kupiti 95 funti žitarica žitarica, Stat na CHOW

Od tog razgovora, međutim, cijela kuća industrija žitarica marshmallows je obrezana i ove slatke poslastice su široko dostupne, uključujući Amazon.

Kupi ih: Šarmovi Izvorni Žito Marshmallows, 11,99 dolara za 2 funte

Što biste učinili s velikom vrećicom žitarica? Imamo dva prijedloga:

  • Lucky Charms Životinjski sokovi
  • Sladoledni sendviči sa srebrnim šarmom

Povezano: Kako napraviti domaće žamari peeps!

Ažurirano je iz posta izvorno objavljenog kolovoza 2011.