Filtrirana voda na putu! 4 boca za vodu s ugrađenim filtrima

Boravak dobro hidriran je osobito važan tijekom ljeta, ali ako putujete, možda ćete morati odlučiti između manjeg od dva zla: otpadne, kupljene vode u boci ili nepoznate (ili čak izravne gadne!) Vode iz slavine. No, nosite vlastitu bocu s ugrađenim filtrom i možete sami napraviti zdraviji izbor i okoliš. Evo pet bočica vrijednih razmatranja.

  • 1 Moderan – Bobble, $ 11.55- $ 14.86 od Amazon: Bobble je gladak bočica za vodu dolazi u tri veličine i mnogo različitih boja. Filter ugljika uklanja klor i organske zagađivače.
  • 2 Prijenosni – Vapur MicroFilter, 69,99 dolara od Amazona: Vapurova bočica s vodom je raspoređena, što ga čini jednostavnim za skladištenje i nošenje. Filtar uklanja 99,9999% vodenih bakterija i 99,9% protozoa.
  • 3 Trajni – Camelbak Groove, $ 16.81- $ 22.11 od Amazon: Camelbakova izdržljiva bočica ima ručku za nošenje i proklizavanjem ventila. Filtar smanjuje klor, okus i miris.
  • 4 Plastično slobodno – Kleen Kanteen Reflect, $ 24.65- $ 37.89 od Amazon + Kishu Binchotan drveni ugljen, $ 15 (set 2) od Amazon: Za neplastični izbor, stavite štapić Binchotan ugljen u Reflect bocu, koja je izrađena od nehrđajućeg čelika, bambusa i silikona od hrane.

(Slike: Amazon.com)