Cheyenne’s Barn Door stol za objedovanje

Cheyenne Weaverov dom iz 1930. godine u Austinu, Texas, pun je eklektičnih, ručno izrađenih detalja i projekata DIY, ali nitko ih ne ponosi ponosom kao i stol za blagovanje koji je sagradila sa starih vrata. Volim kako je dobrodošlicu izgleda sjedi ispred onih starih prozora obloženih drvom!

Cheyenneova inspiracija za kuhinju i dom dolazi prvenstveno iz mnogih farme kojima je radila u sjevernoj Kaliforniji, u Coloradu, Puget Soundu i Djevičanskim otocima. Kao što piše u ovoj kući Apartment Therapy House Tour:

Ta su mjesta stvarno upoznala moju etiku oko uporabe i ponovne uporabe svega, kao i elegancije i tišine jednostavnosti. Moje srce osjeća uzemljenje oko tih okolina. Za vizualne mislioce jednostavno se osjećate preplavljeni vašim okolišem. Mislim da se radi o miru s novim namještajem; najviše iskorištavate ono što imate i možete se usredotočiti na energiju na stvaranje tog djela. To je kreativno, a ne potrošno. To mi je važno.

Tijekom pucanja Cheyenne i njezinog dečka održali su i večeru za 32 godine kako bi započeli The Girls Guild, umjetnički umjetnički klub za i djevojke. Na jelovniku se nalazila salata od rajčice s roštilja, lazanje od povrća i domaće bobice s vrhnjem, a gosti su večerali na par stolova s ​​banketnim stilom od 10 metara, ispod krošnje svjetla. Pogledajte cijelu turneju za više slika!

Pogledajte cijeli obilazak: Cheyenne Weaverova pozlata Jednostavnost

povezan: Vaš stol će vam zahvaliti: 5 načina da se brine za drveni stol za blagovanje

(Slike: Chris Perez)