Bambooee papirnati retušni papir

Artikal: Bambooee papirnati retušni papir
Cijena: 10,00 dolara – 15,99 dolara po roli od 20
Ukupni dojam: Izvrsno za 95% dnevnih ručnika.

Kakav je tvoj odnos s papirnatim ručnicima ovih dana? Većina ljudi koje poznajem uživaju u udobnosti, ali osjećaju krivnju zbog utjecaja na okoliš njihovog proizvodnog procesa i rasipnog kapaciteta za odlaganje odlagališta. Postoji li način da zadržite udobnost, ali uklonite negativni utjecaj na okoliš? Bambooee brand reusable ‘papirnati ručnici’ je preuzeo ovo pitanje i nudi rješenje u njihovim višekratnu, perivo bambus rayon ručnici. Pročitajte na mojoj recenziji.

Pregled

Karakteristike i specifikacije: Bambooee ručnici izgledaju kao i svi bijeli papirni ručnici, samo je valjak tanji. Izrađeni su od zrake, koji je izrađen od održivog, organskog bambusa. Svaka rola ima 20 ručnika, odvojenih perforacijama. Svaki pojedinačni ručnik je 11 “x 11,5” i može se prati 100 puta.
Omiljeni detalji: Sturdier i više upija od papirnatih ručnika; ponovljivim i održivim.
Mogući problemi: Manje čvoriće: skladištenje nije tako prikladno kada operete ručnike (više nisu na roli) i još uvijek će biti povremeni nered koji ćete samo htjeti obrisati i odmah bacati, poput kućnih nesreća.
Razmetanje vrijedna? Apsolutno. Svaki ručnik se može prati 100 puta, što znači da je jedan val Bambooee jednak 286 peciva konvencionalnih papirnatih ručnika.
Dobro za male kuhinje? Da. Roll ručnika će stati na vaš prosječni držač ručnika za papir. Nakon što se koriste i osuše, trebat će ih za alternativnu pohranu. Ustanovio sam da je prikladno samo objesiti suhe ručnike preko neiskorištenog dijela valjka, stoga je olakšavajući zgrabiti jedan.

Stvarno sam zadovoljan svojim iskustvom s Bambooeeom. Oni djeluju poput papirnatih ručnika, samo bolje jer su puno čvršći i upijajuće. Prekrasili su se predivno, smanjivši neke, ali i postali fluidičniji. Nisam ih isprobavao u super masnim situacijama, kao što je isušivanje slanine, ali su se jako dobro popele s izljevanjem i brisali dolje na vrhu štednjaka i prozore.

Kako se razlikuju od održavanja pamučnih krpe i brisanja krpica kao alternativa papirnatim ručnicima? Otkrio sam da su ručnici više upijajući i otporniji od pamučnih krpe, a činili su se i lakše isprati čistom. Ali ako ste već zadovoljni svojom pamučnom krpom, onda bi Bambooee možda nužno bio za vas.

Ako pokušavate odmaknuti od papirnatih ručnika, onda je Bambooee savršen jer oponaša kako upotrebljavamo papirnate ručnike. Samo rascjepajte ručnik s valjka po potrebi samo umjesto da bacite ručnik u smeće kad ste gotovi, jednostavno isperite i prekrili slavinu da se osuši. Ako je prelijevanje bilo posebno neugodno, možda ga želite isprati u perilici prije ponovne uporabe.

Otkrio sam da je jedan Bambooee dobro radio u mojoj kuhinji tjedan dana prije nego što sam se osjećao prisiljen da ga opere. Naravno, tu su i nered koji samo želite brisati i bacati. Ovo je mjesto gdje Bambooee neće raditi. Za one trenutke koristite redoviti papirni ručnik ili novine.

Bambooee ne može pokriti svaki zadatak papirnatih ručnika, ali najviše ga pokriva. I to je veliki korak prema smanjenju naše ovisnosti o neobnovljivim izvorima. Drugi problem s Bambooee je da je bambus uzgaja u Kini i ručnici se proizvode u biljci pored groba. Iz eko točke gledišta, prijevoz iz Kine nije idealan. Međutim, Bambooee bi željeli rasti i proizvoditi svoj proizvod u SAD-u i radi na stvaranju bambusovog gospodarstva ovdje.

Pronađi! Bambooee reusable papirnati ručnici, 15,99 dolara po roli od 20 u Amazonu ili izravno mislio Bambooee web stranice, 20,00 dolara + 5,99 dolara dostave za dva peciva.

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.