9 najboljih načina za nadogradnju najamne kuhinje (ili one koje ne možete obnoviti)

Bilo da iznajmljujete i ne možete mnogo trajno oštetiti, ili ste vlasnik kuće, ali nemate samo proračun kako biste poderali sve i počeli od nule, još uvijek možete napraviti značajne promjene i dopune koje će učiniti vaš kuhinja je dosta lijepo gledati (i ljepše je koristiti).

Ovdje su neke od najboljih stvari koje možete učiniti.

(Image kredit: Dizajn * Sponge)

1. Dodajte ogledalo.

Čini se da je takav beznačajni element dodati, ali da ima zrcalo u kuhinji postiže sve vrste vizualne pozitivnosti. To je neočekivani element u kuhinji tako da odmah izjavi. Ako imate prozor, to će vam pomoći širiti svjetlost. Ako nemate prozor, bit će još važnije da odražavate ono svjetlo koje radite.

Čitaj više: 7 kuhinja napravljena s mirisom u apartmanskoj terapiji

(Slika: Nicole Block)

2. Izradite privremeni backsplash.

Puno puta, najam kuhinje nemaju nikakvu vrstu backsplash – samo bež boje suhozida. Ako se instalira pločica, možete objesiti privremenu pozadinu, postaviti neke vinilne naljepnice ili čak razmislite o tome da sami ispišete neki uzorak pločica.

Čitaj više: 15 Ideje za odstranjive, DIY kuhinje Backsplashes at Apartment terapija

(Slika: Anna Spaller)

3. Prerušite loše podove.

Možda biste bili u iskušenju da biste uzeli čekić na bilo koji grozan podnijeti vašu kuhinju, ali ga možete prikriti kako biste uštedjeli novac i ne biste učinili bilo što trajno, a još uvijek poboljšavate izgled pod nogama. Također, uvijek možete odložiti sag!

Čitaj više: 5 Ideje za skrivanje ili minimiziranje lošeg poda na terapiji stanovima

(Slika kredita: Liga Studios)

4. Pokrijte vrata ormara.

Upotrijebite kontaktni papir, privremenu pozadinu ili vinil kako biste svoje stare ormariće davali novim životom. Samo pazite da ćete moći ukloniti sve proizvode koje koristite bez oštećenja materijala na kućištu.

povezan: 5 Iznenađujuće načine korištenja pozadine u vašoj kuhinji

(Slika kredita: Jacqueline Marque)

5. Uzmite vrata prema dolje.

Možda nećete imati šik, prirodno, plutajuće položaje koje ste još sanjali, ali možete promašiti izgled strateškim uklanjanjem vrata na nekim svojim gornjim ormarima. (Ako iznajmite, samo se ne zaboravite pratiti promjene koje izvršite ako budete odgovorni za stavljanje stvari natrag kad se iselite.)

Pogledajte više ovog prostora: Kerryjev zabavni francuski četvrtni apartman u apartmanskoj terapiji

(Slika kredita: Marie-Lyne Quirion)

6. Ažuriranje hardvera.

Jednom sam živio u stanu s tim metalnim ormarićima s metalnim ručkama koje su sve bile obojene istom blijedom bojom boje, ali jednog sam dana uklonio ručke, uklonio boju i imao potpuno novi izgled kuhinje! (Uz dopuštenje stanodavca, naravno.) Nikad nemojte sumnjati u snagu jednostavnog ažuriranja novim ili novim hardverom.

Ići kupovati: Gdje kupiti Kuhinjski ormarić Hardver: 10 izvora za knobs i povlači

(Slika kredita: Celeste Noche)

7. Dodajte još prostora za pohranu.

Ne samo estetika koja može živjeti u kuhinji ne možete obnoviti vrstu bijednog – to je nedostatak upotrebljivog i pristupačnog skladišta. Zato dodajte one magnetske zidne blokove noža i držače za vješanje. Ili upotrijebite alate organizacije kako biste skladištenje kabineta pametnije.

Dohvatite više ideja: 10 načina za stvaranje pohrane u maloj kuci za iznajmljivanje

(Slika: Esteban Cortez)

8. Dodajte biljke.

Bez obzira na to je li mali kaktus na prozorskoj dasci ili ogroman prelijevati bršljan na vrhu gornjih ormarića, biljke uvijek pridonose životu i interesu kuhinjskog prostora i mogu vam zaboraviti da ne možete raskriti strašnu countertopicu.

Pokušajte s bilo kojim od ovih: 8 od najboljih kuća postrojenja za kuhinju

(Slika: Corelyn Coates & Jennie Palluzzi)

9. Dodaj protuprovalni prostor.

Nemojte imati tonu prostora za pripremu? Razmislite o DIYing ili kupnju odrezak koji pokriva vaš sudoper ili peć kada ih ne koristite za dodavanje dodatni prostor za rad. Ili uložite u kolica za vožnju koja se nalaze na visini na kojoj možete raditi. Ili pogledajte instaliranje uske police koja se može udvostručiti kao radni prostor i brojač kafića.

Više ideja: 8 načina stvaranja dodatnog prostora za protumente u maloj kuhinji

Ovaj je post izvorno vodio na Apartment Therapy. Vidi ga tamo: 9 najboljih ažuriranja kuhinje možete učiniti (kada ne možete obnoviti vaš najam)