8 iPad i tableti stalci izrađeni za kuhanje u kuhinji

Kuhanje s tabletom postalo je standardna praksa za mnoge od nas. Uostalom, kako još možemo kuhati iz svih recepata koje smo prikvačili ili Evernoted ili spremili u Paprika? Stvoritelji stalak na ploči su mudri za ovu činjenicu i imaju konstruirane štandove posebno prikladne za neurednu poslasticu kuhanja. Zapravo, evo njih osam!

GORNJI RED

  1. Pripremite iPad tablet stalak i Stylus, 21,90 USD od Amazon: Prepara je tabletni stalak solidan izbor po povoljnoj cijeni. Prateća pisaljka znači da nećete morati isprepletati neuredne prste širom zaslona, ​​a slom se lako uklopiti u ladicu.
  2. iPad Cutting Board , 74,95 dolara od The Orange Chef: Ovaj 2-u-1 proizvod stavlja vašeg tableta tamo gdje ga želite: izravno ispred vas dok pripremate sastojke! Koristite plastični šešir za kuhanje kako biste tabletu držali na sigurnom od prskanja.
  3. iPad stalak, 39,95 dolara od The Orange Chef: Ovaj perilac za pranje posuđa iPad stalak dobio palca gore od Emma kada je pregledao prije dvije godine. Posebno se svidjela prirodno drvo, što je lijepa promjena od drugih tehničkih štandova.
  4. Belkin Chef Stalak i Stylus za tablete, $ 15 od Amazon: Još jedan stroj-plus-stalak kombinacija je ovaj iz Belkin, koji je Emma nazvao “nezamjenjiv alat” kada je pregledao ovdje. Zahvaljujući iznimno teškoj gumi površini koja štiti postolje (i vaš ipad), sigurno je i sigurno.
  5. FridgePad za iPad, 49,99 dolara iz Woodforda Designa: Ne možete zamisliti da vam je još jedna stvar na vašoj ploči? Uzmi svoj iPad i stavite je na hladnjak! Odredite popise za kupnju ili gledajte videozapise dok ste na njemu.

BOTTOM ROW

  1. Belkin kabinet za kuhinju, $ 30 od Amazon: Belkinovi pribori za tabletiranje na ormariće pomoću podesivog stezaljke (bez alata potrebnih) kako bi vaš countertop bio nepotpun. Također se lijepo sklapa za pohranu.
  2. Nagib za 10 “tableta, 49,99 dolara od Dekke: Najmematičniji od svih štandova je nagib koji drži tablete pomoću posebne tehnologije usisavanja koja oponaša “specijalizirane čeljusti koje su zajedničke Gecko gušteru”. Lijepo!
  3. Stalak za Tabletu za kuhanje, 39,99 dolara iz oštrije slike: kao ideja o upotrebi olovke, ali ne želite zasebno izdržati? Ovaj stalak za Oštrije slike dolazi s ponderiranom, samostojećom iglom.

Imate li omiljeni iPad ili stolni stol na kojem se oslanjate na kuhinju?