7 pitanja da se pitate prije planiranja stranke iznenađenja

Želite li iznenaditi zabavu? Ti si dobar prijatelj! Bit ćete još bolji prijatelj ako se zapitate o ovim ključnim pitanjima prije no što se prebacite preko glave.

1. Hoće li rođendanska djevojka uživati ​​u iznenađenje?

Iako očito imate najbolje namjere, svi ne vole iznenađenje. Primjerice, introvert, možda će trebati vremena da se psihički pripremi za veliku društvenu okolinu i bacajući je u jednu – s nulom upozorenjem – moglo bi biti stresnije nego ugodnije. Čak ni najsvjetličnija osoba možda ne voli činjenicu da nije znala haljiti za tu prigodu. Prije nego počnete s planiranjem, zamislite točan trenutak kada se iznenađenje dogodi i pokušajte zamisliti kako će vaš prijatelj reagirati.

2. Znaš li tko pozvati?

Bi li htjela tamo suradnike? Znaš li kako stupiti u kontakt sa svojim starim kolegičkim prijateljima? Ne želite ostaviti ljude s popisa gostiju i povrijediti bilo koga osjećaja. Ali, također, ne želite pozvati nekoga koga ne biste trebali (na primjer, njezin najnoviji zabludu). Ako niste sigurni tko će napraviti rez – ili kako do njih doći – to možda nije najbolja ideja.

3. Možete li ga zapravo izvaditi??

Iznenađenje stranaka puno planiranja, organiziranja i planiranja. Imate li vremena i vještine da se posvetite zadatku? pošteno.

4. Jeste li spremni potrošiti novac??

Uz vaše vrijeme i energiju, party iznenađenja obično zahtijeva nešto novca. Ako ga imate u lokalnom baru, možda ćete morati položiti polog ili obećati minimalni iznos koji ćete potrošiti na piće. Ako bacite zabavu u stan, postoje hrane, pića i ukrasi za razmatranje. Možda ćete moći dobiti neke ljude koji će vam pomoći podijeliti troškove, ali što ako ne možete? Jeste li u redu s pada gotovine?

5. Možete li zadržati to iznenađenje?

Koliko se vjerujete? Što je s blabbermouths na popisu gostiju? Idealno, stranka bi bila iznenađenje do posljednje minute. Hoćete li biti u redu s tim ako otkrije prije vremena? (To je stvarno misao koja broji!)

6. Što još možete učiniti kako biste je učinili posebnim?

Trebate li kolač? Trebate li ispisati nju s neugodnim fotografijama? Možete li urediti prilagođeni popis pjesama i pitati ljude da predlože pjesme koje ih podsjećaju na nju? Stranka može biti dovoljno, ali ovo je još uvijek nešto za razmišljanje.

7. Kako ćete je dobiti na zabavu??

Najvažniji dio bilo kojeg iznenađenja stranka je osoba koju iznenađuju. Koliko ste sigurni u svoju sposobnost da je nagovorite na određeno mjesto u određeno vrijeme? Hoće li planirati nešto drugo te noći? Ima li ugled kao trajno ubojstvo? Ako postoji mogućnost da se rođendanska djevojka ne pojavi, to nije ono što bi trebalo učiniti!

Jeste li u zadnje vrijeme bacili iznenađenje? Kako je išlo?