7 IKEA Namirnice koje jednostavno ne vrijede

Lako je napuniti tone impulsnih kupnji u IKEA-u. (Jeftini rezni ploče? Naravno! Plastične vrećice? Bacite ih u torbu!) I gotovo ću uvijek podupirati kupnju. Ali nakon testiranja okusa nekoliko desetaka predmeta prehrambenih proizvoda iz švedskog trgovca, došao sam saznati da neke stvari najbolje ostaju na polici.

Evo sedam IKEA namirnica koje jednostavno nisu vrijedne kupnje.

  1. SJÖRAPPORT izliječio losos, $ 8 za 0,441 funti: Izrađeno s ASC-certificiranim atlantskim lososom uzgojenim na obali Norveške, ove izlječene lososne kriške savršeno su servisne, iako ništa posebno.
  2. SYLT HALLON & BLÅBÄR džem od maline i borovnice, 4 $ za 425 grama: Ako ste ostali bez džema i ako ste u IKEA, možete se osjećati prilično dobro za podizanje posude jer su svi napravljeni s organskim voćem. Problem je što su oni također pretjerano slatki i ne razlikuju se. Opcija polivinice barem ima malo ogorčenje slične brusnicama kako bi zaokružila stvari.
  3. TALANDA Čokoladne šipke, 1 $ po unci: Mlijeko i tamne čokolade dobivaju bodove za potvrdu UTZ-a, ali neće dobiti nikakve nagrade. Sveukupno, oni su samo slatki i blagi. Mliječna čokolada podsjeća na čokoladne vrećice uskovih jaja. Tamna čokolada više nalikuje Nestleovim poluslatnim zalogajima nego bilo što drugo. Preskočite ove u korist verzije lješnjaka, što se uvelike poboljšava dodavanjem orašastih plodova.
  4. KAFFEREP zobene kekse, 7 dolara za 1,3 funti: Vrhunski krekeri Kafferep zobene čokolade imaju veliku online bazu fanova, ali ne mogu reći da sam impresioniran. One su malo masne, koje mogu oprostiti ako su napravljene s ukusnim maslacem, a ne palminim uljem koje je okusio funky. A čokolada je još previše slatka. Ovdje ima toliko potencijala, ako su napravljeni samo s boljim sastojcima.
  5. ALLEMANSRÄTTEN mješavina za umak od kreme, 1,50 dolara za 28 grama: Ovaj paket instant umake još je jedan od najprodavanijih predmeta, vjerojatno zato što ljudi misle da je neophodno za posluživanje mesnih okruglica. Ali u konačnici to je samo blijed smeđi umak, bez ikakvog različitog okusa, i zasigurno nije neophodan za uživanje u mesnim okovima.
  6. MUNSBIT zalogaje, 1,50 dolara za .11 funti: Voćni gummies imaju malo zrnastu teksturu i neodređeni okus (barem ne sadrže umjetne sastojke!). A mješavina staze je zrakoplovno-snack osnovna, s nuts koji su otišli razočaravajući mekom.
  7. KALLES KAVIAR šumska kozica, 4 dolara za 6,7 ​​unci: Žao mi je, Švedska, stvarno jesam. Jednostavno ne volim tvoju cijev slane riblje ružičaste gole. Nemojte me krivo shvatiti – ne mrzim to, ali to je kao da pijem kruh u umaku od ribe, a ja jednostavno nisam u to. Očigledno, međutim, cijela je Švedska zemlja. To je čak i IKEA najbolji prodavatelj u kategoriji plodova mora, što je vjerojatno zahvaljujući domicilnim Šveđanima. To se, rekao sam, vrlo sam spreman kuhati s Kallesom. Vidim da ga koristim umjesto anhovi ili umak od ribe da biste dodali umami oomph.

povezan: 10 namirnica koje uvijek trebate kupiti kod IKEA – Plus 7 Ostali dobri odabiri

Tvoj red! Koje namirnice možete kupiti u IKEA-u??