5 Prehrambene igre svadbenih tuševa koje su zapravo zabavne

Bridal tuš igre imaju ugled za bitak, dobro, nekako brutalna. Tamo gdje ekipe žena moraju izgraditi vjenčanicu … na drugu ženu … koristeći toaletni papir. I tu je onaj gdje svi gosti donose par gaćica da bi na kraju ostali na remenici i da bi nevjesta pogodila tko je donio ono što. (Napomena: To bi moglo biti jedino vrijeme na kojem se pojavila riječ “gaćice”.) Ne, hvala!

Te aktivnosti ne moraju biti tako užasno sićušne ili neugodno! I oni se mogu okretati oko nečega što par voli: hrana! Provjerite ove zabavne igre za svadbene tuševe koje će svatko zapravo htjeti igrati.

1. Cupcake Decorating Challenge

Koliko teško može biti ukrašavanje cupcake da izgleda kao mini svadbena torta? Vrlo teško – ako nosiš pećnice! Pokupite nekoliko parova u trgovini dolarima, nekim neobuzdanim kolačima i obiljem ukrasa. Svatko dobiva 10 minuta za ukrašavanje cupcake i, nakon što je svatko imao priliku, gotovi proizvodi idu na zaslonu za glasovanje u grupi kako bi vidjeli tko je najbolji posao.

2. Otklonite Recept

Prije vremena, ispišite neke recepte (imamo nekoliko na ovoj stranici …) i koristite škare da biste izrezali svaki korak. Stavite sve dijelove – zajedno s popisom svih sastojaka – u omotnicu. (Jedan recept po omotnici.) Zatim za vrijeme zabave podijelite žene u timove i dajte svakoj ekipi jednu omotnicu. Koji god tim korak poduzeli u ispravnom redoslijedu najbrži, osvaja. Držite kopiju svakog neobličenog receptora da biste ga koristili kao ključ i zatim ih dajte svima na mladenku za buduću upotrebu.

3. Nazovite to Spice!

Najbolji način da se začini odnos je korištenje stvarnih začina! (Barem to je naš savjet.) Imati hrpu pri ruci za tuširanje i staviti malo od svake u brojevima kontejner. Gosti mogu mirisati i pregledati – ali nije dozvoljeno kušanje! – kako bi se imenovalo svako začin. Tko dobiva najbolje, osvaja nagradu. A nevjesta dobiva za održavanje začina.

4. Sip and Guess

Dok planirate zabavu, pitajte mladenku i mladoženje kako biste imali imena omiljenih vina, piva i koktela. Imati asortiman svojih pizda na ruku i voditi sve goste u slijepom testu okusa. Tko može točno identificirati najviše pića (i tko ga je pokupio!) Osvaja nagradu.

5. Hrana temeljena svadbena kvarljivost

Prije zabave, postavite radni list za goste koji trebaju popuniti koji postavlja sva teška pitanja o paru – i hrani. Na primjer: Što je omiljena žitarica mladoženja? Imate li restoran u kojem su par dijelili svoj prvi obrok? Koja je njena omiljena stvar koju čini za večeru? Mladenka može dati odgovore i osvojiti krunu.

Koje igre ste igrali ili planirali za svadbeni tuš?