5 načina za objesiti stalak s magnetskim nožem

Kad sam se prvi put naselila u kuhinju, brzo sam shvatila da je prostor ladice bio takav premijer da ne bi imao mjesta za blok s noževima u ladici (moj izbor broj jedan za pohranu noža). Isto vrijedi i za countertop. Tako sam kupio magnetsko policu za nož. Ali kad je došlo vrijeme da ga objesimo, suočio sam se, dobro, malo zbunjenosti:

Treba li biti vertikalna? Horizontalna? Spustite se u stražnji dio između ploče i gornjih ormara ili se nalazite na otvorenijem zidu? A na kojoj visini? Sva ova pitanja došla su mi prilično neočekivano. Način na koji sam pronašao pravo mjesto za moju kuhinju bio je mjerenje noževa, s obzirom na to gdje radim najviše priprema, i gledajući brojne primjere.

Ovaj je post pomoći s primjerom dijela. Ostatak, morat ćete učiniti! Galerija gore gore pokazuje nekoliko različitih ideja za montažu orijentacije i mjesto magnetskog noža trake.

  1. Vodoravno ispod ormarića Ovo je pogodno za posebno male kuhinje gdje je jedino zidno područje prostor između brojača i vrhova. Nije osobito dobro ako imate dugotrajne noževe. Napominjemo u primjeru kako se stalak nalazi neposredno iznad male površine za prepoznavanje: nema potrebe za dosezanjem preko sudopera ili dometa.
  2. Okomito na otvorenom prostoru To mjesto je najbolje ako imate velike ili duge noževe za pohranu (i visok, vitko područje zida za odlazak na okomito).
  3. Vodoravno, pokraj dometa Ako se pripremaš u blizini kuhala i nađeš s rasponom koji se nalazi u kutu, to može biti dobar način da upotrijebite tu neugodnu bočnu stranu. Dvaput gore kao što se vidi na primjeru ako imate puno noževa!
  4. Kao dio većeg sustava Materijal magnetskog noža može se poravnati s drugim spremnikom, kao što je organizator začina u gornjem primjeru ili vješalice.
  5. Pod, ispod ormarića To je jedinstveno rješenje ako A) ne volite izgled noževa i / ili B) nemate zidni prostor za jedan.

Za rekord, ja završio idući okomito na otvorenom zidu području. Neki od mojih noževa su predugo da bi se udobno uklopili u prostor između ploče i gornjih ormarića.

(Slike: Frisson, alper arhitekt, Irideeen, 100 km kuća, lokalna kuhinja)