5 Best Costco predjela za kupnju (i što treba preskočiti)

Ako ste Costco redoviti, onda nema sumnje da ste dobro upoznati s koliko često ovaj masivni trgovina može doći do spašavanja kada se pripremate za hranjenje gomile. Iako postoji velika količina velikih kupnji, Costco stvarno osvaja u odjelu za predjelo. Evo najboljih predprodaja za Costco kako biste ih dodali u košaricu i one koje vrijedi preskočiti.

Costco predjela za kupnju

Između Costcoovog ogromnog dijela zamrzavanja, sladnih slučajeva sira i potpuno opskrbljenog dijela divljine, oni imaju izbor stvarno velikih predjela koji uvijek isporučuju. Evo nekih da se zgrabite.

1. Boursin 3-Pack

Ovaj mekom herbicidnom siru potpuno je neodoljiv, pa nije iznenađenje da se dobiva u bljesku. Costco nudi ove proizvode u tri paketa (jedna kutija od lješnjaka i šećerne žlice plus dva kutija češnjaka i finog fan-favorita), tako da možete biti sigurni da će trajati prvih 10 minuta vaše zabave. Boursin je hit služio s običnim krekeri ili tanke kriške baguette.

2. Ling Ling Potstickers

Kad sam zamolio kolege urednike o njihovim omiljenim Costco aplikacijama, i Lauren i Christine su brzo pjevali hvale tih potpisera. Pronađeni u prolazu zamrznute hrane, ove ukusne knedle dolaze u dva okusa: piletina i povrće, svinjetina i povrće (oba od kojih se naš palac gore).

3. La Terra Fina pečena Brie en Brioche

Svakako, možete napraviti svoj vlastiti pečeni brie, ali kad ideš velika, ova zgodna alternativa pobjeđuje. Ovaj izuzetno veliki krug sira već je sastavljen i spreman za peći. Omotan s mastan brioche s slojem slatki sjeckani jabuke i brusnice, ovaj sir je san Brie-ljubavnika.

4. Nancy’s Petite Quiches

Za ručak i izvan nje, ove trobojne kvote hit su svaki put. Mješoviti s pola Florentine i pola Loraine (kako bi zadovoljili vegetarijance i ljubitelje mesa), ove ukusne aplikacije su poput mini verzije sireve, ukusne duboke jelo.

5. Kirkland potpis italijanskog stila goveđih mesnih kuglica

Iz dijela zamrzivača, Costcoov potpis, lagano začinjene, mesne okrugle veličine zrna samo su prave veličine za predjelo, a sve se vise pohvaljuju. Za jednostavnu aplikaciju, bacajte ih u sporo kuhalo sa svojim izborom umaka. Možda biste željeli zgrabiti dodatnu vrećicu za zamrzavanje za last minute večere.

Savjet za bonus: Uvijek nabavite velike plitice za biljke.

Costco veggie platters pobijediti na toliko mnogo. Nastojati pogoditi koliko dugo će vas odvesti u pripremu svih onih povrća? Ti četverokutni platters (koji služe oko 16 ljudi) vam uštedjeti tonu prep vremena, a Costco je poznat po svojim pouzdanim svježim proizvodima. Osim toga, dolaze s umočenjem.

Costco predjela vrijedi preskočiti

Iako smo teško pritisnuti da pronađemo bilo kakve osobito loše izbore u uzorcima nabijenim prolazima Costcoa, postoje samo neki koji su bolji od drugih. Evo dva koja vrijedi preskakati.

1. Koktel od škampa

Ne sumnjamo u kvalitetu tih masivanih tavi koktelova – samo je teško znati koliko dugo su tamo sjedili. Ako stvarno želite poslužiti koktel koktel, razmislite o grabbing vrećicu smrznute škampi i kuhati ih kod kuće.

2. Sushi

Sushi svakako čini predjelo zabavnom zabavom, ali ovi rezani listovi su prolaz. Opet, teško je reći koliko dugo su stajale posude, a to nije predjelo koje može podnijeti test vremena.

Napomena o cijeni: Costcoova je politika da ne dijeli cijenu proizvoda (osim ograničenog broja stavki navedenih na web mjestu, što zahtijeva prijavu broja člana) jer cijene mogu varirati od skladišta do skladišta.