3 sporo kuhalo kako bi vas vjernik

Jeste li anti-spori štednjak? U redu je – možete to priznati! Ako budemo iskreni, urednici ove stranice podijeljeni su na spore kade, s nekima od nas koji ih vole, a drugi osjećaju malo više meh. Ideja “postaviti i zaboraviti” u početku je vrlo atraktivna, ali razočaranje brzo postaje kad shvatiš da to nije uvijek tako jednostavno. Čekaj, još uvijek moram smeđeg mesa zasebno unaprijed? Moram paziti i na sat? Mislila sam da bi to trebalo olakšati život!

Ali to se svodi na ovo: ako nisi ljubitelj spora kuhala, to može biti krivica vašeg spora kuhala i ne propusta same prakse. Evo tri modela koji bi mogli promijeniti vaš um:

Ranije ovog tjedna Emma je podijelila pet najdražih svojstava njezinog sporog kuhala i nekoliko značajki koje je željela. Iz tih preporuka, iskustva naših čitatelja i nekoliko vanjskih stručnih recenzija, došli smo do ovog popisa tri spora kuhala na vrhu njihove igre, svih 6 kvartova ili više. (Ako ćete kupiti spor kuhalo, veća je bolja. Želite biti u stanju stati na ramenu od svinjetine od 6-8 ili cijelu piletinu.)

  • 1 6-kvart Cuisinart MSC-600 Cook središnji 3-u-1, $ 159 od Amazon: Ovaj potpuno programibilni sporo kuhalo ima 24-satnik i postavku zagrijavanja koja se automatski uključuje nakon kuhanja. Ima i pećnicu koja Emma stavlja visoko na njezin popis poželjnih. S ovom značajkom možete smeđuti ili pržiti meso ili povrće izravno u samoj jedinici, a zatim se lagano prebacite na polagani položaj kuhanja kada budete spremni za kuhanje. To je jedna posuda za čišćenje!

    Kitchnov čitač ek76 također je razmišljao o MSC-600: “Značajka brunja je toliko velika, da sam izbjegavao recepte koji su zahtijevali zadebljanje jer nisam htio prljaviti dodatnu posudu, ali sad sretno radim sve.”

  • 2 Crock-Pot SCVT650-PS 6-1 / 2-kvart Programirajući osjetljivost na dodir Slow Cooker, $ 70 od Amazon: A Cook’s Illustrated najbolji izbor za najbolji spori štednjak, ovo je solidan kandidat. Ima kontrolnu ploču s jednim dodirom, programabilnim timerom i brojačem koji se prebacuje na automatski toplu funkciju nakon kuhanja (a zatim počinje brojanje gore da vas obavijestite koliko je dugo bio na postavci zagrijavanja!).
  • 3 Hamilton Beach 33967 Set ‘n Zaboravite 6-kvart programabilni spori štednjak, $ 50 from Amazon: Ovaj spori kuhalo – vrhunski izbor kućanskih proizvoda recenzent Sweethome – omot puno sjajnih mogućnosti za niskim troškovima. Ima LED programabilni zaslon, automatsko zagrijavanje, poklopac za brtvljenje (izvrsno za transport) i način rada sonde za temperaturu, koji kuha jelo dok ne dostigne određenu temperaturu (idealno za meso).

    Kitchn čitač Kathryn J voli Set ‘n Forget’s sonda postavljanje, a također bilješke ovdje: “To je lako za prijevoz i dolazi s posluživanje žlica, možete staviti puno hrane u ovom crockpot, [i to je] lako očistiti – vi izvadite srednju zdjelu i očistite ga, a također možete ići u perilicu posuđa.

Volite li svoj spor kuhalo? Recite nam što čini i imate model i vaše omiljene značajke!