3 razloga zašto trebate hranu (poput ovoga) u kuhinji

Kuhinjska ljestvica može se činiti poput kupaonske ljestvice – nešto što kupujete s najboljim namjerama, a zatim nikada ne koristite. Ali pričekajte (težinu?) Minutu! Ne samo da trebate imati ljestvicu hrane u vašoj kuhinji, nego biste je također trebali koristiti. Iz nekoliko razloga!

Ako ga već nemate, razmotrite ovo od Ozerija, što je krađa na samo 11 dolara.

3 razloga zašto trebate kuhinjsku mjeru

1. To je bolji način mjerenja sastojaka za pečenje.

Šalica brašna koja je izvučena iz spremnika u odnosu na šalicu brašna koja je uvučena u posudu za mjerenje neće dati istu količinu brašna. A to može biti razlika između savršenog ili urušenog juhe. Ako ste ljepljivac za točnost, možda biste mogli peći s 200 grama granuliranog šećera umjesto 1 šalice.

2. Možete ga koristiti za ozbiljno shvaćanje kave.

Iz sličnih razloga, ozbiljni kiperi za kavu izmjerili su svoju težinu. Postoje posebne vage za kavu, ali ovaj ima precizne stupnjeve od 0,05 unca (1 gram), pa je to odlično mjesto za početak (iako mnogi stručnjaci za kavu preferiraju onaj koji mjeri do pola gram).

3. Može vam pomoći upravljati dijelovima.

Uvrštavamo ovaj zadnji razlog jer znamo da nije baš najzabavniji način gledanja hrane. Ali ako pokušavate stvarno dobiti ručku na veličine posluživanja, digitalna kuhinja ljestvica može pomoći. Možete mjeriti suhu tjesteninu, komade mesa, sir, i još mnogo toga – što će zauzvrat pomoći u upravljanju veličinama dijelova.

Kupi!

Ozeri Food Scale, 11 dolara

Imate li ljestvicu hrane? Koliko često ga koristite? Javite nam u komentarima.