3 najbolja proračunska bočica Tequile, prema bartenderima

Dakle, želite zalihi kućni bar s pristojnim izborom duhova, ali ne želite da puhate banku. Čujemo vas. Zato smo otišli do stručnjaka kako bismo pronašli svoje najbolje pijucice za američki viski, tequila i votku tako da možete imati respektabilnu bar – i još uvijek imate gotovinu za druge važne stvari.

Ako ste još uvijek nezainteresirani za tequila iz tog vremena na fakultetu, nemojte se bojati: potpuno je moguće dobiti savršenu bocu s proračunom (bez žaljenja) tako što ćete imati na umu nekoliko stvari.

Kako napraviti Ultimate smrznuti Margaritas

(Slika: Joe Lingeman)

“Kad tražite bilo koju tequilu, a posebno u kategoriji proračuna, jednostavnost je najbolja”, kaže Paul Rabe, konobar u Lucky Rooster Kitchen & Bar u Hilton Headu. “Kada se dodaju drugi sastojci procesu destilacije, onda je signal da je tekila sama po sebi slabo destilirana i ima loš okus. Dakle, boca s čili / lime / medom / okusom na polici vjerojatno nema kvalitetnu tequilu u Držite ga jednostavno. ”

Dok ste na njemu, izbjegavajte bilo što označeno “mixto”, kaže Larry Rice srebrnog dolara, Biser, iEl Camino u Louisvilleu. Mixto znači da nije 100 posto agave i može imati druge zaslađivače, bojila ili arome.

Ili napravite to stvarno lako na sebi i samo odabrati iz ove stručne pijucima.

(Slika: Coa Tequila)

1. Coa de Jima Blanco Tequila, 16 dolara za 750 ml na Mističnoj Tekućini

“Puno tijelo s čistom, slatkom završnom obradom koja se nadmeće s mnogim tequilama koje imaju cijenu od dva do tri puta. To dobro funkcionira kao ohlađeni metak, ali se dobro miješa u klasičnim napicima poput margarite ili osvježavajuće Palome.” -Todd Antz, vlasnik druge generacije Keg Liquors u južnoj Indijani

(Slika: Ukupno vino)

2. Olmeca Altos Reposado, $ 20 za 750 mililitara

“Ja sam obožavatelj ove marke, to je 100 posto agave i kvalitetno proizvedeni duh. Osjećate se tako krivima da plaćate samo 20 dolara jer to zasigurno ima svoje protiv više opcija za tequila. Ne osjećam se da kriv.” – Elliott Clark, bloger iza apartmana Bartender

(Slika: Ukupno vino)

3. Lunazul, 17 dolara za 750 mililitara

“Producent poput Lunazul-a drži jednostavnim korištenjem 100-postotne plave agave koje rastu, žetve i destilirati. Koristili smo blanco i reposado na Lucky Rooster prošlog ljeta za nekoliko koktela. Blanco je savršen za izradu Paloma, koja je u osnovi mješavina tequila, svježeg soka grejpa (ako je dostupna) i soda, ili vašeg omiljenog soka grejpa. ” -Paul Rabe, konobar u Lucky Rooster Kitchen & Bar u Hilton Headu

Ovaj odabir je dobio nekoliko nominacija.

Cijene ukoliko nisu zabilježene od ukupnog vina do rujna 2017. – na temelju kupca u Kentuckyju. Vaša cijena može se razlikovati.

Imate li nešto što nije ovdje navedeno? Podijelite ga u komentarima!