11 najpopularnijih kuhinjskih čišćenja Hacks na Pinterest Right Now

Proljeće je u zraku, a proljeće čišćenje je na svima uma! Ako ste planirali da odvedete u Pinterest kako biste pronašli najbolje probe čišćenja proljeća, nema potrebe – to smo učinili za vas! Evo najpopularnijih čišćenja koje svakodnevno pokušavaju svi na Pinterestu.

(Slika kredit: jedan dobar stvar Jillee)

1. Izradite svoje stare listove kolačića kao novu

Kad bušite oluju, nema vremena za zaustavljanje i dubinsko čišćenje tih listova kolačića, ali mogu biti potpuno mrzovoljni ako ih zaista ne pustite neko vrijeme. Ovaj hack iz One Good Thila od Jillee koristi napornu kombinaciju sode bikarbone i vodikovog peroksida u zap-pjenom na mast, bez pranja!

Pogledajte ga na Pinterestu: Napravite svoje stare kolačiće izgledaju kao novi iz jedne dobre stvari od Jillee

(Slika kredita: Hometalk)

2. Kako očistiti i ponovno zalijevati nehrđajući željezni poklopac

Mnogo ljudi misli da kada se posuda od lijevanog željeza počne hrđati, nema povratka – ali to jednostavno nije točno! Ovaj savjet o Hometalku vrlo je sličan našem i poziva na vlažnu krpu, kosersku sol, ulje za kuhanje i pećnicu. Tava završava izgledom kao dobar kao novo.

Pogledajte ga na Pinterestu: Kako očistiti i prebaciti hrđu od lijevanog željeza iz Hometalk

(Slika: Chasing Foxes)

3. Sedam nevjerojatnih mirisa kako bi vaš miris doma učinio poput proljeća

Jedna od najboljih stvari oko proljeća je svjež zrak. Ako nije sasvim dovoljno toplo da biste otvorili prozore u vašem vratu šume, ova okrugli stol Chasing Foxes sadrži predivne mirise koje možete kuhati na ploči za pećnicu – poput kombinacije od limuna i ružmarina i mješavine vapna-kljaka – da biste dobili vašu kuhinju mirisno izvrsno.

Pogledajte ga na Pinterestu: 7 Iznenađujuće mirisa kako bi vaš miris doma učinio poput proljeća od lovanja lisice

(Image credit: Čišćenje Tutoriali)

4. Kako ukloniti šalicu na jednostavan način

Rukovanje malim aparatima je čišćenje proljeća, ali problem čišćenja stvari jednom godišnje jest da to može biti teško učiniti kada se konačno okrenete prema njemu! Ovo ludo-lako hack iz čišćenja Tutorials koristi ocat da isperete limescale daleko od električnog kuhala.

Pogledajte ga na Pinterestu: Kako iscrtati kuhala na jednostavan način iz Čišćenje Tutoriali

(Image credit: Čišćenje Tutoriali)

5. Očistite plamenike peći bez pranja

Većina nas prelažite peć na ploči kada smo se prelijevali ili prolili, ali zaboravite na plamenike, koji su jednako prljavi! Ako ih niste imali na trenutak, čišćenje udžbenika kaže da svaki plamenik uvuče u vrećicu s vodikom i vodikovim peroksidom i soda za pečenje, zapečati, i neka znanost rade čarolija preko noći.

Pogledajte ga na Pinterestu: Očistite plamenike bez pečenja iz časopisa za čišćenje

(Slika: My Thirty Spot)

6. Uzmite staklenu ploču za piće u minutama

Čak i ako ste dobri u brisanju izljeva, s vremenom se mrlje mogu nakupiti na staklenim pločama. Ovaj kombinirani sapun za posuđe i soda za pečenje, plus i malo mrvljenja, bit će vaš čaščić štitnik-čist s malo truda! Hvala, moje trideset mjesto!

Pogledajte ga na Pinterestu: Uzmite staklenu ploču za piće u minutama od moje trideset mjesta

(Slika kredita: omotan u Rust)

7. Kako očistiti masne ormariće

Vaši ormarići za kuhinju uzimaju premlaćivanje od izlaganja masnim česticama hrane, kao i grubljim rukama koje stalno otvaraju i zatvaraju vrata. Dobivaju super masnoće! Ovaj vodič iz Wrapped in Rust nudi korak-po-korak upute za korištenje antenskog sapuna, sode za pečenje i ocat kako bi ih vratili u formu. Budite sigurni da provjerite naš savjet o ovom previše!

Pogledajte ga na Pinterestu: Kako očistiti masne ormariće iz omotane u hrđu

(Slika: Centsable Momma)

8. Kako očistiti i polirati nosač od nehrđajućeg čelika

Unatoč tome što ima “nehrđajuće” pravo ime, nehrđajući čelični umivaonici mogu se zaprljati ne ostavljajući posuđe tamo ili se ne brišu nakon upotrebe. Ali ovaj hack iz Centsable Momme olakšava ih očistiti, koristeći samo sodu za pečenje i vodu dodavanjem krema tartara i vodikovog peroksida, ako je potrebno – kako bi vaš sudoper pjenušio.

Pogledajte ga na Pinterestu: Kako očistiti i polirati nosač od nehrđajućeg čelika u Centsable Momma

(Slika: The Intentional Mom)

9. Kako očistiti trake prozora poput pro u jednom trenutku stan

Naravno, možda ste primijetili da se kuhinjske prozorske ploče vremenom prljave, ali imate li pogled na staze? Fuj! Ovaj jednostavan trik iz The Intentional Mom koristi octu, soda za pečenje i nekoliko kuhinjskih alata za skupljanje hrane, kose za kućne ljubimce, prašinu i još mnogo toga.

Pogledajte ga na Pinterestu: Kako očistiti prozore Tragovi poput pro u kratkom roku od intencionalne mame

(Slika kredita: Proračun pamet Diva)

10. Koristite majoneza za uklanjanje oznaka vode na drvu

Zato što ne možete uvijek igrati ulogu Coaster Police, ponekad će vaš stol za drvo za kavu dobivati ​​vodene žigove. Rješenje od Budget Savvy Dive? Oštrite glob of mayo na njemu i ostavite ga najmanje osam sati.

Pogledajte ga na Pinterestu: Koristite majonez za uklanjanje vodenih oznaka na drvetu iz proračunske pametne Dive

(Slika kredit: jedan dobar stvar Jillee)

11. Kako očistiti perilicu posuđa u 3 jednostavna koraka

Stroj za pranje posuđa može biti začepljen i zaprljan, budući da se u drenaži stvaraju sitnice hrane, sapuna i masti. Ovaj pin (još jedan od One Thing by Jillee) nudi korake kako bi se utvrdilo imate li veći problem, a zatim predlažete upotrebu soka i octa za pečenje kako biste dobili unutrašnjost vašeg perilice posuđa kao nova. Naše upute također traže pečenje sode i ocat – i malo lakše masti.

Pogledajte ga na Pinterestu: Kako očistiti vaše perilice posuđa u 3 jednostavna koraka s jedne strane Jillee

Koji je najbolji savjet za čišćenje interneta koji ste ikada dobili??