10 TV ladica za jedenje na kauču

Ako u bilo koje vrijeme prijeđete na filmsku večer (ili samo planirate jesti obrok dok gledate posljednju seriju usluge Netflix), predlažemo da pogledate ove pladnjeve. Zašto? Stvarno ne biste trebali natjerati goste da se hrane preko stola za kavu da jedu. I ne biste trebali! Nakon što dobijete jedan (ili više!), Pitat ćete se kako ste prije rukovali TV večerima.

  1. Tablica akrilne trake, 80 dolara na CB2: Ova ladica s niskim profilom izrađena je od čistog akrilika i bakra, dajući mu izrazito moderan izgled. Osim toga, ladica se može ukloniti, što ga dodatno olakšava za posluživanje kuhinje za dnevni boravak.
  2. Oak Snack Table, 70 dolara u Houzzu: Ono što je jedinstveno za ovu tablicu je njegova U-oblikovana izvedba, koja vam omogućuje da ga privučete u blizini. Posebno je super ako jedete neurednu hranu.
  3. Preklopivi TV prijemnik, 70 dolara za dva na Targetu: Te lagane sklopive ladice su izrađene od metala, ali svijetlo-plava boja i sladak tisak čine ih da izgledaju milja daleko od industrijskih.
  4. Zuma Trays, 30 dolara na Crate & Barrel: Uz ugrađene ručke za jednostavno nošenje, ova ladica (dostupna u duginim bojama) savršena je za postavljanje izravno na krilo. Kada nije vrijeme za obroke, držite ga na stoliću za kavu kako biste ukopali daljinski upravljač i ostale čavle.
  5. Akcijska drvena ladica, 30 dolara u krevetu, kupku i izvan nje: Bilo da jedete na kauču ili u krevetu (bez sudjenja!), Ovaj zgodan drveni pladanj je napravljen da ide preko vašeg krila. Bonus: Prekloplja se za jednostavno spremanje.
  6. Drvena i staklena ladica, 165 dolara u Scully & Scully: Ovaj Mac Daddy s krevetima za doručak u krevetu (zajedno s bočnim zastavama za časopise, novine i remotes) napravljen je za ozbiljne gledatelje TV-a.
  7. Tablica složive trake, 38 dolara na Wayfairu: Dostupno u plavoj ili prašnjavoj ružičasti, ovaj drveni stol za presavijanje može dodati otrcan-šik dodir u vaš dnevni boravak.
  8. Moderna tablica posuđa, 44 dolara na sve moderne: Osvijetlite svoj dnevni boravak s ovom narančastom metalnom pladanjom, što će svakodnevni obrok biti uzbudljivije.
  9. Stol za ležaj, 135 dolara kod nekvalitetnih dobara: Ako tražite nešto malo malo ključ, ovaj drveni stol – napravljen posebno za zagrliti vašu kauču ruku – je za vas.
  10. Ladica za nošenje, 60 USD na poboljšanju rezultata: Čak i više nisko profila od gore navedene opcije, ta fleksibilna drvena ladica jednostavno se prevlači preko ručice vašeg kauča, a ili sjedi ili se namota za pohranu.