10 stvari koje trebate uvijek biti u potrazi za trgovinama kao kućna roba i maršala

Što je dobro za kuhinju u Marshallsu, TJ Maxxu i HomeGoodsu? Um, ukratko, puno!

Imam relativno intenzivan odnos s Marshallsom. Odrastao sam u kupovini svog skladišta u Bedfordu, MA, a sada imam dovoljno sreće da živim blizu “jako dobrog” izvan Los Angelesa. Ovo nije samo moje osobno mišljenje – citiram vrlo impresioniranog gospodina čuo sam primjedbu dok je prolazio kroz njega.

Oni od nas koji su imali sreću da napravimo fantastične akvizicije po povoljnim trgovinama – kao što je moj prijatelj koji mi je rekao da se prisjetila preciznog polica Manhattan Marshallsa gdje je uočila poželjni komad All-Clada – imaju tople i nejasne osjećaje o tim maloprodajnim ispostava. Postavili smo svoje manje prozore i organizaciju, a oni su vratili naše strpljenje s nevjerojatnim poslovima. Nema potrebe provjeravati cijene na mreži – poznate robne marke “COMPARE AT” označavaju pouzdano višu maloprodajnu cijenu iznad vlastite cijene.

Istina: Ako preskačete odjeljke za posuđe Marshalls, HomeGoods ili njihovu sestrinsku trgovinu TJ Maxx (sve u vlasništvu tvrtki TJX), nedostaje vam. Dionice se uvijek mijenjaju, tako da ste upravo morali držati oči sklupčane.

Ovdje, rođeni od godina troling aisles su moje savjete o tome što tražiti – kao i neke nedavne nalaze iz mojih dobrih Marshalls u Studio City, CA, izvan Los Angelesa, i HomeGoods u obližnjem Glendale, CA.

(Slika: Maria Speidel | Kitchn)

1. Premium kuhanje

Tijekom godina sam vidio diskontirane Le Creuset na cijenama utičnica (mislim: samo sjeverno od 100 dolara za lijepu nizozemsku pećnicu), lijepih All-Cladovih zaliha i prženih kolača i zalijepljenih čeličnih Dansk Kobenstyle komada. (Nekoliko godina unatrag, kupio sam sićušan, drveno obloženi Kobenstyle maslac koji je topliji u čašici za put manje od maloprodajne cijene od 35 dolara, savršen je za zagrijavanje mlijeka za domaće čokolade.)

Nedavno sam moj lokalni Marshalls imao tanjur sa tri kutija od originalne linije All-Clad, zajedno s poklopcem od nehrđajućeg čelika za 100 dolara. Predložena maloprodajna cijena, prema All-Cladovoj web stranici, iznosi 200 USD!

(Slika: Maria Speidel | Kitchn)

Isti tjedan, na polici u HomeGoods u Glendaleu u Kaliforniji, Silga je imao impresivno tešku 18,4-litrenu talijansku zalihu za 129 dolara (usporediti 186 dolara), kao i slatka crvena Cuisinart emajlna zaliha za 40 dolara (usporediti na 56 dolara) i Brundov marel za 16 dolara. Također su bili na okućnicama i dvorištima lonaca od nehrđajućeg čelika s najprikladnijom cijenom, većinom s staklenim poklopcem, pa čak i klupskim večernjim klubom koji je postavio Calphalon koji je uključivao šalicu kuhara, zalihu i peterostruki tavi za kuhanje s dvije staklene poklopce za 150 dolara.

Pro tip: Provjerite donje police. Ne znam je li to bila sreća ili namjerna marketinška zadaća, ali mnogi od tih nalaza, uključujući i sve odjevene, bili su smješteni na donjim policama.

(Slika: Maria Speidel | Kitchn)

2. Oprema za pečenje

Na mojim nedavnim posjetima primijetio sam puno bakarijata, uključujući listove kolačića, hlađenje stalaka, teške Bundtove posude i kalupe za kositar. Mnogi nose naljepnicu Calphalon, poput ove posudice za 7 dolara. Manji alati također obiluju, poput stola za struganje za 4 dolara ili šarene, novinske kupčeve linije za 2 $.

(Slika: Maria Speidel | Kitchn)

3. Alati i posuđe

Ima i mnogo mjernih čaša (kod HomeGoods nisam mogao odoljeti velikom Pyrexu – dobar za izradu juhe i drugih velikih receptura – za samo $ 8). Bilo je i šarenih, silikona prekrivenih šišmiša ($ 4 za dva), šest drvenih žlica za $ 4, i Wüsthof povrće čistač za $ 6 – sve u Marshalls.

(Slika: Maria Speidel | Kitchn)

4. Kontejneri skladišta za kuhinju

Kuhinjske štetočine bit će stvar prošlosti ako ispraznite suhu robu u staklene ili teške plastične posude. Staklene posude u rasponu od veličine začina do četvrtine ili više (za 2 do 4 dolara) uvijek su na policama na tim mjestima. Isto vrijedi i za plastične posude.

5. Posuđe

Puno priznanje: Vrlo je teško za mene da se probijem kroz slučajne setove posuđa. Međutim, postojalo je 16-skupni skup običnih postavki za bijeli položaj koji bi bio savršeni kit za početak prvog stana (18 USD kod HomeGoods).

(Slika: Maria Speidel | Kitchn)

6. Staklo

Te bi trgovine mogle biti vaše odredište za novinsko staklo, poput šalice sova ili kolača za mladenke mladenke i mladenke (7 dolara), ali ima i mnogo dobrih osnova. Donio sam kući nekoliko naočala (na prodaju za 4 dolara u Marshallsu), a mislim da bi njihovi bešavni flaute (8 dolara u HomeGoods) izgledali prilično lijepo s nekim sjajnim ružem. I praktično biste mogli opremiti bar s četverokrevetama Riedelovih vrećica bez ostataka kod HomeGoods (30 $, ali usporediti s 40 dolara).

(Slika: Maria Speidel)

7. Kolačići

Iz nekog neobjašnjivog razloga nikad nisam ne vidio kolač stajati u Marshalls. Imaju i obilje kod HomeGoods. Oba kvadrata i okrugli na ovoj fotografiji koštala su 13 dolara, a izrađeni su u Portugalu.

(Slika: Maria Speidel | Kitchn)

8. Posude za otpad

Lijepe metalne kante za smeće, mnoge s poklopcima s papučicom, poput skupocjene jednostavne ljudske marke, nedavno su bile ponuđene na oba Marshalls i HomeGoods. Ovaj, s odvojenim unutarnjim posudama za redovito smeće i recikliranje, bio je 125 dolara u odnosu na uobičajene 180 dolara. Tu je bio i manji cijena zippy bullet-topped crvene jedan za 35 dolara. HomeGoods je imao hrpe kupaonskih ili spavaonica veličine limenke, poput opcije od 7 litara za 13 dolara.

(Slika: Maria Speidel | Kitchn)

9. Kontejneri za ručak

Da, dovođenje ručka štedi vam novac – i još više možete uštedjeti ako kupite kontejnere za ručak u jednoj od tih trgovina. Našao sam sve vrste malih plastičnih ili staklenih kutije za pohranu od 2,99 dolara i više.

(Slika: Maria Speidel | Kitchn)

10. Posteljina

Postoji mnoštvo praktičnih stvari poput novinskih pregača za 8 dolara i posjednika potova za 5 dolara, ali stvarni poslovi su visokokvalitetni stolnjaci za nešto poput polovice onoga što bi koštali u odličnom odjelu ili specijaliziranoj trgovini. Stolnjaci Kate Spade bili su po cijeni od 24 ili 16 dolara. (Za ono što je vrijedno, usporediva Kate Spade u Bloomingdaleu bila je 40 dolara.)

HomeGoods je također imao odgovarajući Savannah Farms pamučni stolnjak ($ ​​13) i salvete ($ 7), kao i cijelu policu pakiranu placemats za svaku prigodu. Bilo je Ellen Degeneresovih hirovitih izvezenih životinja (četiri za 13 dolara), podebljane ljubičaste prostirke (četiri za 13 dolara) i okrugle, tkane svakodnevne pjenaste prostirke u praktičnoj mornarici ili bež (šest za 10 dolara).

Što tražite u svojoj omiljenoj trgovini?