10 stvari koje možete kupiti kako biste dobili izgled Nigelline kuhinje

Nedavno je službeno otkrio da je Nigella Lawson U mojoj tablici serija je snimljena na setu, a ne u vlastitoj kuhinji. Nadam se da niste među onih nekoliko čije su se iluzije slomile!

Dok Lawson nikada nije tvrdio da je postavljena kuhinja bila njezin vlastiti dom, neki su se ljudi razočarali. No, postavljena kuhinja je po uzoru na onu u svojoj kući (koja, rekla je na Twitteru, “poludjela” da popuni set), što znači, između ostalog, da bi to moglo biti ostvarivo za ljude poput nas – pogotovo ako ste znam gdje da izgleda.

Samo postavljanje studija za pucanje TV serije At My Table #atmytable # gettingfrighteninglyclosenow

Post koji je podijelio Nigella (@nigellalawson)

Evo 10 stvari koje možete kupiti kako biste dobili izgled Nigelline kuhinje.

  1. Lomas Kitchen Island, 283 dolara na Wayfairu: Radna površina od nehrđajućeg čelika je neobična za kućne kuhinje; isprobajte ga na samostalnom kolicima.
  2. Eldora plutajuća polica, od $ 88 na Anthropologie: Njezine sjajne bakrene ugrađene su nevjerojatno! Pogledajte izgled s plutajućim policama.
  3. Artisan Serija 5-Quart Nagib Head Mixer, $ 480 u krevetu Bath & Beyond: Njezina mješalica bakrenog stalka je lako dobiti – ako imate gotovinu!
  4. Nasljeđe okrugli tanjur, 95 dolara * u Le Creusetu: U boji posuđa (u Palm!) Izgleda baš lijepo u pećnici kao i na policama.
  5. Trg hermetičkih staklenih bočica, od 3,50 dolara svaka u trgovini kontejnera: Odmašite ulja i ocat u jasne posude za pripremljenu hranu.
  6. Moderna monogramska šalica, 18 $ u Anthropologie: To će vas koštati više od 15 dolara samo kako bi isporučila šalicu s mjesta gdje je Nigella došao. Ova verzija je dostupna samo na internetu, ali Anthro ga čini prilično lako dobiti besplatnu dostavu.
  7. Uklopite Premier suvremeni stropni stalak za žičare, 700 dolara u The Home Depot: Upravo ono što trebate objesiti sve svoje skimere i cjedila. Znaš, kao Nigella!
  8. Crijep od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika, $ 80 u Sur la Tableu: Objesite ovo, plus smrdasbord od skimmers i cjedila, iz navedenog lonac stalak.
  9. Kikkerland bakrena akumulatorska žarulja, 9 $Nitko ne osvjetljava raspoloženje nego Nigella. To su ključni za postavljanje raspoloženja tijekom kuhanja i zabave.
  10. Prag kontrole sa krutim kuhinjskim ručnikom, $ 6 za dva na Targetu: Skup ukusnih, koordiniranih ručnika za kuhinjske krpice … od svoje dvokrevetne peći u zidu.

* Le Creuset nudi besplatnu dostavu za Kitchnove čitatelje za ostatak 2018! Koristite samo kôd “KITCHN” prilikom naplate i dostava je na njima do kraja godine.