10 slatkih ideja za postavljanje tablice za Valentinovo

Kao što znamo, stručnjaci ostaju doma na Valentinovo. Ali osim što kuhate nešto posebno, kako se objedovati za dvoje, osjećate se više romantičnim? Jednostavan način je da postavite tablicu složenijim od normalne.

Ne, ne morate ići preko jezera s crvenim i ružičastim (ali ako želite, danas je dan!). Pronašli smo 10 slatkih načina da vašu tablicu za Valentinovo pokazuju vašu značajnu drugu koliko vam je stalo.

  • Valentinovo na Sheek Shindigs: Ako bacate Valentinovo ili Dan Galentina party, idite sve s ružičastim i crvenim. Posebno volimo mini sandučiće na svakom mjestu.
  • Posebni držač za nošenje izbornika na Say Yes: Koristite ovaj držač za papir za ispisivanje kako bi vaš stol osjetio posebno. Naravno, mini gold zlato na pekarskoj niti i polka dot saloni također pomažu.
  • Volim te latte na Delish: Volimo dobru hranu pun, i ove kartice mjesto kartice su savršeni za vaš punny Voljeni.
  • Doily Paper Heart Runner na Hi Sugarplum !: Ukrasite cijeli stol s ovim jednostavnim pisačem za papir. Lako je i jeftino napraviti – našu omiljenu vrstu DIY.
  • Monogrammed srčanica na mojem stilu: Nemojte se zastrašiti – ovo je srce odraslo jednostavno presaviti i monogram je besplatan ispis!

(Slika: Mochatini)