10 parova peći pećnice slatko dovoljno da nose vanjštinu

Kuhinjske pećnice služe vrlo specifičnoj, jedinstvenoj namjeni u kuhinji. Zato ih je lako previdjeti, kupujući najjeftinije koje možete dobiti. Ali razmislite o tome: Vjerojatno upotrebljavate svoje pećnice kao i druge alate u vašoj kuhinji pa zašto ne kupiti one koje izgledaju lijepo?

Zaokružili smo pregršt štitastih pećnica koje su tako slatke, možda ih samo želite nositi vani. Hej, hladno je tamo, zar ne? Nema prosudbi.

  1. Kolač za doručak Pećnica Mitt, $ 15 na Kate Spade: Ako volite pečenje, ova vruća roza pećnica potiče vas da jedete plodove vašeg rada, upravo u trenutku kada znate da ne biste trebali.
  2. Šarene francuske plave pećnice, $ 11 u Williams-Sonoma: Striped i classic, ova pećnica je dvostruko učvršćena na (dodatno!) Štiti vaše ruke od vrućine – van je prošiven i iznutra je obložena debelim pamučnim frotirom.
  3. Le Creuset Heritage Pećnica Mitt, $ 25 na krevetu Bath & Beyond: Već volite Le Creuset Nizozemski peć, tako da je dobra ideja za dovršetak skupa s jednom od tih rukavica, s izvornim logom Le Creuset i šarenim cijevima oko trim.
  4. Metallic Cat Pećnica Mitt, $ 14 na Anthropologie: Bilo koja mačka mačka voljela bi ovu metalnu mačkicu u svojoj kući. Ogledni zlatni uzorak svakako će se istaknuti, bilo da peče povrće ili kuha domaće poslastice za svoju mačku.
  5. Pucaj po pećnici, $ 22 u ModClothu: Sladni, ali ipak praktični, ove medvjedice u obliku štapića imaju silikonske jastučiće koji pomažu uhvatiti skliske posude, istodobno štiteći šape, ruke, ruke.
  6. Pećnica na obalnoj cijevi, 10 dolara na sanduku i bačvu: Čak i ako je ormar ormar udaljen 100 milja od kuhinjskog prozora, ovo će vam kuhinja učiniti ugodnim.
  7. Frosted Cupcake Pećnica, $ 12 na Houzzu: Svaki kućni pekar voljet će upotrijebiti ovaj neonski tiskani papir za mužnju kako bi joj u jednom trenutku ušla u pećnicu.
  8. Feather Pećnica Mitt, 35 dolara u Burke Decoru: Ako ste pažljivi kuhar (pročitajte: nećete dobiti palac u loncu crvenog umaka), možda ćete se moći ugasiti pomoću ove uglavnom bijele rukavice.
  9. Mastrad silikonska pećnica Mitt, 13 $: Ova silikonska pecnica – s uklonjivim podstavom od pamuka – je otporna na toplinu do 480 ° F.
  10. Tkani Plaid Oven Mitt, 6 dolara na Targetu: Nema takve stvari kao previše pladnja ili previše sive.