10 Nevjerojatno lijepe kuhinje koje nećete vjerovati Jesu li IKEA

Postoji razlog da su IKEA ormarići tako popularni izbor za nove kuhinje: oni su nevjerojatno pristupačni. Ormari su također prilično svestrani, posuđujući se svim vrstama konfiguracija i završetaka, od kojih neki možda ne izgledaju slično onome što ste vidjeli u svom katalogu.

Evo 10 naših najdražih IKEA kuhinja, u stilovima i konfiguracijama koji potiču kuvertu, a možda ćete ponovno razmotriti sljedeći kuhinjski remodel.

(Image kredit: Dizajn * Sponge)

1. Potpuno glam

Sarah Sherman Samuels opremila je kuhinju Light Lab s IKEA ormarićima, Semihandmade vrata i Formica backsplash. Dobiveni izgled je super luksuz i naizgled vrhunski.

(Image kredit: ulaz)

2. Industrijski ispunjava mramor

U ovoj Stockholmu kuhinji s ulaza, ormarići s ladicama od nehrđajućeg čelika (iz IKEA-ove GREVSTA linije) lijepo su povezani s bijelom mramornom pločnikom.

(Slika kredita: Stanovanje)

3. Prilagođene nadogradnje

Ova kuhinja iz Doba ima ormariće IKEA s brojnim prilagođenim nadogradnjama. Vrata ormara bili su galvanizirani s mat crnim završetkom, koji je, u kombinaciji s prilagođenim povlačenjem, otvorenim policama i mramornim radnim plohama, daje kuhinju složeni izgled.

(Slika kredita: Croma Design)

4. Jednostavno i bijelo

Ova kuhinja Croma Design značajke ormarića IKEA u kombinaciji s prilagođenim hardverom Rocky Mountain Hardware (i slapom s krutim površinama).

(Slika kredita: Klikk)

5. Dvoslojni ormarići

Ova kuhinja s klikk značajke vučenje i ormarić pročelja iz Superfront, koji nudi obilje proizvoda za prilagodbu vašeg IKEA ormarića. (Dvosmisleni je izraz vrlo trend, i savršen je za one koji imaju problema s odabirom samo jedne boje.)

(Image kredit: ulaz)

6. Tradicionalno i sivo

BODBYN prednji ormarića daju ovu IKEA kuhinju od ulaza u tradicionalniji izgled.

(Slika: Coco Lapine Design)

7. Vrlo minimalistički

Ova minimalno dizajnirana kuhinja iz Coco Lapine Designa ima IKEA ormariće s Superfront povlačenjem. Crni sudoper, crna slavina i crni radni stol okupljaju se lijepo.

(Slika: The Sweetest Digs)

8. Tradicionalni dvotonski

Ova kuhinja iz The Sweetest Digs također radi dvosmisleni izgled – samo se osjeća više tradicionalnom, zahvaljujući ukrasnim vratima i neupadljivim šipkama.

(Slika kredita: Stanovanje)

9. Zelena i bakrena

Ove ormariće IKEA, uočene u kuhinji stanice Brooklyn iz stanice, oslikane su u zelenoj blagavaonici “Farrow & Ball”, u kombinaciji s bakrenim slavinama i gumbima.

(Slika kredita: Chris Loves Julia)

10. Shaker stilu

Ova kuhinja iz tvrtke Chris Loves Julia koristi se za kabinete IKEA i Semihandmade u ormarima u stilu Shaker, za prilagođeni izgled djelića cijene.

Ovaj je post izvorno vodio na Apartment Therapy. Vidite tamo: Inspirirajuće kuhinje koje nećete vjerovati su IKEA