10 najboljih kupuje od IKEA-ovog novog 2019 kataloga

Kao što ste već čuli, novi katalog iz 2019 IKEA izlazi danas! (Srodne: Vaša Apsolutna Favourite IKEA Product sada dolazi u novu boju.) U čast novog trgovačkog graala – i 75. obljetnice trgovine – tvrtka također pokreće interaktivni prostor u New Yorku i Chicagu, pod nazivom IKEA Inspiration Experience, gdje posjetitelji mogu prošetati kroz četiri uzorka soba, jesti neke mesne okrugle, natjecati se za nagrade, i još mnogo toga.

Prošlo je jutros obilazak prostora – plus fizički primjerak kataloga – a ovdje su 10 najboljih kupnji kuhinje koje smo našli.

Ovdje pogledajte cijeli katalog.

(Slika: Lisa Freedman)

1. BILLY Knjižnica sa staklenim vratima, 179 dolara

Ovaj ormar nije nov, ali dubina crvene boje je sigurna! Volimo ga u kuhinji kao privremena spremišta ili u blagovaonici za održavanje jela, stakla i još mnogo toga. (Napomena: katalog navodi 179 USD, no stranica navodi 169 USD.)

(Slika: Lisa Freedman)

2. BROR košarica, 99 dolara

Nismo sigurni kako je to samo 99 dolara, ali to je! Na vrhu je šperploča od bora, a police su izrađene od čvrstog čelika presvučene praškom.

(Slika: Lisa Freedman)

3. LANGUR Junior / visoka stolica, $ 109

Izrađena od čelika presvučene praškom, ova visoka stolica je snažna i elegantna. I poklopac sjedala se za čišćenje – tako da je stolica također praktična!

(Slika: Lisa Freedman)

4. Konferencijska konferencija FJÄLLBERGET, 199 dolara

Samo zato što je tehnički nazvana stolica za konferencije ne znači da ovo pepelno i kožarsko stolice ne mogu sjediti za stolom za večeru. Znaš da će dugotrajan ručak biti prikladan za stolicu.

(Slika: IKEA)

5. RÅSKOG Utility Cart, 25 dolara

Novo IKEAovo ikonsko vozilo sada dolazi u ovoj dubokoj plavoj boji. Moderna boja zapravo je potpuno indikativna za IKEAovu novu, super sofisticiranu pozornost dizajnu za 2019.

Čitaj više: Vaš Apsolutni Favourite IKEA proizvod sada dolazi u novu boju

(Slika: Lisa Freedman)

6. SAXBORGA Jars s poklopcima i ladicama, $ 15 za set od pet

Ove staklene posude izgledale bi slatke na kuhinjskom aparatu ili čak uvučene u spremište. Volimo da poklopci plutaju staklenke i mogu se koristiti sa ili bez isporučene ladice.

(Slika: Lisa Freedman)

7. VADHOLMA Otok kuhinje sa stalakom, 548 dolara

Ako imate prostor za kuhinjski otok i trebate povećati svoju pohranu, ovo je vaše rješenje. Jedna strana ima dvije velike police, a druga ima mjesta za stolice. A ta stalak dodaje mjesta za posuđe i čak i napuštajući gadgete. (Bez mesa i kuhara!)

(Slika: Lisa Freedman)

8. GRADVIS vaza, 10 dolara

Svakih 10 dolara svaka ova vaza keramike moli postati vaš poklon domaćica za ostatak godine. Zaražujte i uvijek ćete imati priliku dati pozivnicu u posljednji trenutak negdje. (Napomena: za sada je navedeno na $ 8 na web mjestu, što bi očito bilo još bolje!)

(Slika: Lisa Freedman)

9. MORGONTE Plate / zdjele, 10 dolara za skup od tri

Ono što najviše volimo o ovoj porculanskoj posudi je da je naporan rad stvaranja lijepe sheme boja već učinjeno za nas. Potrebno je sva nagađanja da postavite stol, tako da se možete usredotočiti na ono što je za večeru.

(Slika: Lisa Freedman)

10. CITRONSYRA Posuda za biljke, 6 $

Ogromni fanovi biljaka u kuhinji. I od emajliranog čelika! Ovaj slatki planter odgovara svim emajliranim tanjurima ili posuđem koju već imate. (Napomena: katalog navodi cijenu od 6 USD, a web lokacija trenutačno iznosi 4 USD.)

Koji od ovih novih IKEA proizvoda najviše vas uzbuđuje? Raspravite u komentarima u nastavku!