10 Limunski mirisni proizvodi za čišćenje koje volimo

Mnogo proizvoda za čišćenje se bavi egzotičnim, nadmoćnim mirisima, ali smo djelomični prema čistom, klasičnom mirisu limuna. Zašto? Proizvodi s mirisom limuna su svježi bez previše previše-top-a. I budimo iskreni – čak i najsnažniji mirisni spremišni pult neće vas izigrati da mislite da ste na polju ili blizu planinskog jezera.

Kako bismo vam pomogli da čuvate svoju kuhinju čistom i mirisnom, zaokružili smo 10 naših omiljenih proizvoda za čišćenje mirisom limuna.

  1. Lemon Verbena Multi-Surface Everyday Cleaner, 4 dolara za 16 unci kod gospođe Meyer: Ovaj sveobuhvatni čistač kombinira ekstrakt biljnih bjelančevina i esencijalnih ulja kako bi stvorio novi način čišćenja gotovo svega u vašoj kuhinji.
  2. Lemon Mint All-Purpose Cleaner, 3 dolara za 28 unci kod Metode Doma: Napravljen od prirodno izvedenih biorazgradivih sastojaka (uključujući kukuruz i kokos), ovaj sveobuhvatni čistač može se uhvatiti u koštac s vašim brojačima bez ostavljanja filmova iza.
  3. Lemon Verbena Dish Sapun, 4 dolara za 24 unci u iskrenoj Co.: Ovaj sapun za posuđe na bazi biljaka bit će u borbi protiv masnih jela. Ultra koncentrirana formula proizvodi više sudbina nego što ćete znati što učiniti.
  4. Meyer Lemon Countertop Spray, 8 dolara za 16 unci u Williams-Sonoma: Uz esencijalna ulja izvađenih od pravih Meyerovih limuna, ovaj spremišni spreja idealan je za gotove drvo, laminatne ploče, kompozitni kamen, pločice i zidani granit.
  5. Mr. Clean Crisp Lemon Multi-Purpose Cleaner, 3 dolara za 16 unci u Walmartu: Postoji razlog zašto gospodin Clean je naziv kućanstva – proizvodi rade. Ovaj višenamjenski čistač s mirisom limuna omotava bušilicu i bori se protiv masti bez previše pranja po vašem kraju.
  6. Clorox Citrus mješavina za dezinfekciju, $ 5 za 75 briseva: Ključ za održavanje vaše kuhinje bez kakao na dosljedan osnovi je imati čašu od tih brisača na ruke u svakom trenutku. Uklanjaju bakterije, klica i masnoće jednim potezom – i ostavljaju miris svježeg limuna.
  7. Lysol Clean & Svježi višeslojni čistač, 7,50 dolara za 40 unci: Uz miris svježeg limuna i suncokreta, ovaj višekratnik za čišćenje također dezinficira, što je osobito povezano ako je netko u vašoj kući bolestan.
  8. Meko piling za miris limuna za sve namjene, $ 3 za 24 unci u Targetu: Ovaj sveobuhvatni čistač s mirisom limuna je i bez izbjeljivača i bez amonijaka, ali i dalje uspijeva biti čistač teških radova, a da ne bude oštar na vašim kuhinjskim površinama.
  9. Limun pjenajući sapun za ruke, 5 dolara za 9 unci u J. Watkinsu: Vaše ruke se broje kao ključna stvar koja treba čišćenje u kuhinji! Bit ćete ohrabreni da se to dogodi s ovim sofisticiranim sapunom u blizini.
  10. Sedam generacije Svježi limun i đumbir sapun, 3 $ za 25 unci u Jet: Ovaj biljni sapun s biljnim uljima sadrži botaničke ekstrakte i izrađen je posebno za napajanje kroz tešku, osušenu hranu.