10 lijepih zdjelica za prikaz svih vaših jabuka

Tis je sezona za hit poljoprivrednika na tržištu – ili, za ambicioznije, U-Pick farmi – i s tako mnogo naših omiljenih plodova zreo i spremni za povratak kući, bilo bi sram da ih sakriti. Lijepa zdjela može učiniti svu razliku u prikazivanju slatkih i svježih nalaza. Evo mojih deset najboljih pijucica – tako lijepo izgledaju da se natječu s voćem unutar njih!

1. Mrazna čaša za čaše, 30 dolara na Anthropologie: Zamislite izvlačenje jabuke iz džepa omotane u majčinu platnenu rupčić. Ova zdjela pjeva nostalgiju svojim osjetljivim berba i prašnjavim zelenim staklom.

2. Providence štapić s drvenom podnožju, 45,95 dolara u tvrtki Williams-Sonoma: Ponekad je najbolje da se nered s izvornikom. Klasična zdjela za klasični komad voća, ova mramorirana zdjela od bagremova drva autentična je jezgri (baš kao u unutrašnjosti jabuka).

3. Folk Pad Printed Bowl, 16 dolara u West Elmu: Niste jedini koji voli ispise – i vaši plodovi! Dopunjujte živopisne boje vaših sezonskih proizvoda s ovom svijetlom i veselom zdjelicom kako biste ih podudarali.

4. Velika bambusna salata, 28 dolara na Whisku: “Sve se danas događa, ljudi miješaju voće i povrće zajedno u salatu”, rekla je moja baka. Za vašu suvremenu salatu ili vašu branu za jabučnjicu, ova zdjela je otvorena kao i oni koji dolaze.

5. Mauviel M’passion bakrene mješalice, od $ 100 na Sur La Tableu: Funkcionalno ili nevjerojatno? Oboje ste u pravu. Ovaj sjajni zaljubljenik živi dobro na mramornom, popločanom ili pločniku od mesa u vašoj kuhinji, koji prikazuje sve svoje omiljene voće i povrće tijekom cijele godine.

6. Opal Shell Kristalna zdjela, 59,95 dolara na Fishs Eddy: Ova zdjela čini me pitam: Da li sirene poput jabuka i naranče? Sirena ili muškarca, ne vidim nikoga da prođe od sočne kruške iz ove slatko zdjelice.

7. Ivory keramički voćni zdjelu, 72 dolara u Scoutmobu: Praktično savršena zdjela za voće, ovaj komad plesne linije tradicionalnog šarma i suvremenog ruba s kremastom bjelokosnom sjenom i delikatnim izrezom trokuta – zdjelom koja radi za bilo koga, u bilo kojem trenutku, bilo kojem mjestu.

8. Francuska kuhinja mramor voća zdjela, 49,95 dolara za Crate & Barrel: To je kruška tako lijepa da treba biti u muzeju. Dajte svom plodu platformu koju zaslužuje s ovim ikonastim postoljem – umjetničko djelo u sebi i po sebi.

9. Larabee Dot Bowl, 70 dolara u Kate Spadeu: Crno i bijelo ide sa svime, kao što stara priča ide. Ove divne točkice će dati dodatni pop u odnosu na jabuku koju bacate unutra.

10. Jadeite staklo 3-komad miješanje zdjela set, 65 dolara na Food52: Kada jedan nije dovoljno, isprobajte ovaj trik prikazivanja plodova u tri zdjele za miješanje stakla. Svilenkasta jadeitska komplet nadopunjuje gotovo sve što vam padne unutra.