10 last-minute poklona na e-mail ili ispisati

Zato si čekao do posljednje minute i još uvijek trebate darove, pa, svi na vašem popisu? Ne brini se – pokrivali smo nas. Sve dok imate pisač papira i tinte. Imate papir za pisač, zar ne? Eh, sve je u redu, uvijek možete poslati poklon putem e-pošte.

Pogledajte ove jedinstvene darove koje možete poslati e-poštom ili ispisati.

  1. Munchery Poklon kartica, od 50 dolara u Muncheryju: Prvo provjerite da li Munchery isporučuje u grad prijatelja (oni rade u više od 1.000 gradova širom zemlje, pa biste trebali biti dobri). Zatim naručite darovnu karticu. Najjeftiniji izbor obuhvaća večeru za četiri i poslasticu. A $ 100 dobiva večere za dva tjedna za tjedan dana.
  2. PlateJoy Gift Card, od $ 59 na PlateJoy: Ona voli trgovinu, tako da je pribor za jelo netaknut, no svaka će tjedna voljeti pomoć pri planiranju obroka. PlateJoy će joj pomoći dizajnirati inspirirane izbornike i dati joj detaljan popis za kupovinu.
  3. Darovna kartica Sun Basket, od 75 dolara u Suncu: Sun Basket donosi svježi okus od Kalifornije do stola u sadašnjoj službi za sve obroke. Volimo živahne okuse koje prolaze kroz njihove pijucice, od chimichurri odrezak do tjestenine sa svježim povrćem. Nekoliko jela dobrodošli su praktični dar za gotovo sve.
  4. Kruh mjeseca, 72 dolara u Soberdoughu: Kruh s pivom! Soberdough je više nego pametan naziv. Poklon ovaj i prijatelj će dobiti dvije različite mješavine (zabavne okuse uključuju jabukovača kruh, buffalovin ‘krilo, i više) za tri mjeseca.
  5. Green Freak Subscription, od $ 46 mjesečno na Suja sok: Juicing je skup. Apsorbirati neke troškove za voljenu osobu i poslati joj šest bočica organskog zelenog soka od tri do tri mjeseca.
  6. AirBnB Poklon kartica, od 25 dolara na AirBnB: Poznaj nekoga tko voli kuhati, ali mrzi svoju kuhinju? Dajte joj privremeni predah i odložite je da idete kuhati (i živjeti) negdje drugdje nekoliko dana.
  7. Kuhinja Steps Premium, 24 dolara na Chef Stepsu: Hrana glumica u vašem životu treba ovu pretplatu – ona joj daje pristup raznovrsnim znanstvenim teškim videozapisima, uključujući onu koja nadilazi osnove sous vide i kako napraviti jestive tekuće gelove.
  8. Goldbely E-Gift Card, od $ 25 na Goldbelyu: Naoružani Goldbelyovom darovnom karticom, vaš prijatelj kućanstva može naručiti poslastice iz svojih najdražih restorana koje je ostavila. Govorimo o pizza s dubokim jelima iz Gino’s East u Chicagu, Philly cheesesteaks od Jim’s i još mnogo toga.
  9. Graze poklon bon, od 36 dolara za tri kutije u Grazi: Svi zalogaje! Postavite nekoga za Graze i dobiti će tri zabavna kutija ispunjena osam jedinstvenih zalogaja. Nom nom nom.
  10. Donacija bez gladnog djeteta, bilo koji iznos u No Kid Hungry: Napravite donaciju u nečije ime i pomoći ćete povezati djecu s potrebnim jelima. Dajte $ 5 ili $ 500 – to je do vas i svaki dolar pomaže. Barem vaše odugovlačenje dovelo je do nečega dobra!