10 Kuhinjski alati koji čine velike ukrase

Sve što trebate za ukrašavanje božićnog drvca nalazi se … u vašoj kuhinji! To je istina. Čak i ako nemate desetke mini valjaka za ruku, možete kombinirati i uskladiti hrpu tih stavki sve dok se drvo ne izvuče. A onda, kada je praznik završen, nemojte ih skladištiti u podrumu. Stavite ih da rade za izradu slatkih stvari tijekom cijele godine.

  1. Mini whisks: Nema ničega od igle. Spojite komad greda kroz petlju na ručki (ili čak i žicu na šipku) i objesite se.
  2. Tiny jele mliječi: Koristite čekić i čavlić kako biste pokupili dvije rupe u poklopac praznog (i čistog) posuda. Zatim stavite krajeve komadića šavova kroz rupe i pričvrstite čvor na svakom kraju da biste stvorili kuku. Ako se osjećate više ambiciozno, možete dodati male figurice kako bi stvorili improviziranu snježnu kuglu.
  3. Prstenovi od zidara: Gotovo svaka kuća u Americi ima nekoliko Masonovih posuda. Odvijte poklopce i upotrijebite metalne prstenove kao ukrase.
  4. Mala drvena žlica: To će izgledati samo draga na stablu. Ako tvoje nemate rupe u ručki (a vi ne želite bušiti nešto!), Samo vezati niz oko vrata žlice.
  5. Kolačići: Pridržavajte komad greda kroz svaku od kolačića i objesite. Ili kliknite ovdje da biste saznali kako izvući cijeli vijenac iz kolačića.
  6. Isječci za torbe: Ako imate dostojno slatke isječke za vrećice, nema razloga da se ne mogu pojaviti na vašem drvetu. Na primjer, uzmite ove slatke i živahne isječke. Možete ih čak i izravno spojiti na grane.
  7. Čepovi za boce: Slatke čepove za boce uklopite u ukrase s malim nizom. Nije baš kao da vam ionako trebate ovo doba godine – pretpostavljamo da će vaši gosti za odmor moći pomoći vam da izbrišete bocu vina (ili tri).
  8. Napiši prstenove: Ako ne bacite službenu stranku ove sezone i ne trebate svoje prstenove za ubrusu, objesite ih na svoje stablo. Temeljite ih izravno kroz grane ili objesite s nizom.
  9. spužve: Ne brinite, ne predlažemo da spustite hrpu ružnih ružičastih i žutih pravokutnika. Spužve su vrlo lako izrezati, tako da možete koristiti škare za rezanje zvijezda, medenjaka ili bilo što drugo. Dodajte kuku za ukrase i gotovi ste.
  10. Mini valjčići: Ove stvari čine bolje ornamente od stvarnih ukrasa! Spojite traku na ručke i objesite.

Ukrasti više potrepština iz vaše kuhinje: 3 jednostavna garnitura za DIY za vaš Božićno drvce vaše ljubitelje hrane