Internet Unearths Donut Salad Recept, America Confused Yet Joyful

Föreställ dig, om du vill, din favoritsallad. Vad innehåller den? Visst finns det en lövgrön och några grönsaker där inne. Kanske kött eller ägg om du gör en måltid av det? Vad sägs om nötter, frön, ostar eller en annan mängd traditionella pålägg? Du kommer säkert att behöva en mördare hemlagad dressing på toppen av allt, och då är du helt klar.

Höger? Inte om du är det här receptet för “sallad” i vintage som har internet på alla sätt – eftersom donuts.

Vintage recept kan vara hemlighet inte längre tack vare internet. Från lax jello till alla sorters andra galna konfekter, håller kockböcker i vintage nyckel till några av de bästa skrattarna. Det här receptet från “sallad” är inget undantag. Sedan Paul Fairie publicerade det på Twitter, har det sedan varit retweeted nästan 4000 gånger!

Denna sallad är enkel för hemma som är oroliga för sin förmåga att laga en god måltid. För att mata fyra personer behöver du bara 4 munkar (ja du läser det rätt), 1/4 pund gräddost, 4 pommes frites och 4 sallads sallat.

Nu vet jag inte var du kommer från eller från vilken tid, men de ingredienserna gör inte en sallad. Du kan kolla in monteringsanvisningarna ovan om du är så förvirrad som resten av internet.

Så i ljuset av denna nya “sallad” och så mycket roligt som vi alla gjorde av det äpplet / Snickersalat som gjorde rundorna på Pinterest några år tillbaka (även om vi åt varje sista bit av det), måste vi fråga Följande fråga: Vad kallar vi en sallad och varför? Är det ingredienser på en bädd av gröna? Är det en grönsaksbaserad måltid? Är det slumpmässiga saker som sätts ihop som inte hamnar i någon annan matgrupp?

En definition hos Merriam-Webster definierar en sallad som “en vanligtvis inkongruös blandning.” En hodgepodge, om du vill. Tja, med den tanken är denna donuts och datasallad faktiskt en sallad.

Som sagt kommer jag inte personligen att göra det när som helst snart. Men kanske betyder definitionen att jag redan äter mer sallader än jag trodde att jag var! Mina hälsoprojekt nås nu.